Leuk merk: Jewelry by AD

Bij een streepjesshirt hoort nou eenmaal een anker. Vandaar dat ik er maar gelijk één op mijn arm liet tatoeëren 🙂 Het leuke zilveren kettinkje is van het Deens Jewelry by AD.

Ontwerpster van deze fijne sieraden is Annemette Djernaes. De volledige collectie is in sterling zilver of 18-24kt. goud en heeft als hoofdkenmerk het minimalisme. Dat komt door de Scandinavische achtergrond en invloeden. Ook maakt het sieradenmerk gebruik van natuurlijke mineralen als rozenkwarts en bergkristal.

Met name de studs vind ik leuk! Daar ben ik gewoon dol op. Helemaal sinds ik een tweede gaatje in mijn oren erbij heb. Mixen en matchen van verschillende studs (sterretjes, hartjes, halve maantjes) geeft zo’n leuk effect!

Eerder al schreef ik over de trendy shoker. Die heb ik ook van dit merk. Verder vind ik de fijne kettinkjes en ringen mooi. Ach weet je wat, neem zelf ook eens een kijkje op de website!

Deel deze blog: