My favorites @ OO Shopping

Een vriendin van mij had laatst een super leuke tas. “Die moet ik ook hebben!”, dacht ik. Het was een panterprint (joh!) schoudertas van Fab en ze had ‘m bij OO-shopping gekocht. Daar had ik nog nooit van gehoord. Dus nam ik eens een kijkje op hun website!

OO Shopping is een online winkelcentrum. Er zijn honderden winkeliers uit Nederland bij aangesloten. Zij bieden hun collectie online aan via OO Shopping. Je kunt er echt van alles kopen. Van tassen, shawls en sieraden tot aan speelgoed, fietsen en babyspullen. Noem maar op! Toegegeven; niet alles is mijn smaak en je moet even goed zoeken. Maar er zitten echt super leuke dingen tussen. Een paar van mijn favorieten!

Shawls
Ik vertelde toch laatst dat bandana’s weer helemaal hot zijn? Ik vond ze op de site in alle kleuren die nog op mijn lijstje stonden!

Truien
De Breaking Rocks sweaters vind ik echt super tof voor naar een festival! Te gekke printjes als pandaberen, donuts, palmbomen en tijgers. Matching ananas sokken erbij en gaan!

Tassen
Het Deense Becksondergaard heeft super leuke strandtassen! Ook ben ik nog steeds op zoek naar een goede tas als handbagage voor als ik op reis ga. Twee vereisten: praktisch én hip. De canvas USA tas en de leren paperbag van Myomy zorgen ervoor dat ik fashionable bij de incheckbalie sta 🙂

Zonnebrillen
In Barcelona zag ik alleen maar van die brillen met green of blue flash. Die zijn er ook van Wayfarer! Zelfs Leonardo di Caprio liep met deze hippe zonnebril in de film de Wolf of Wallstreet…

Nagelstickers
Ik wil zo graag nagelstickers proberen! Sterren, stippen, strepen. Net een stapje verder dan een simpel lakje! Summerproof én verzorgd!

Leuke items? Neem ook eens een kijkje op de website van OO Shopping!

Deel deze blog: