Bruin zonder zon met Bronz’ Express

Wat jij en ik nodig hebben, is hulp. Hulp uit een potje. Wie niet in de mei-vakantie de zon heeft opgezocht, is namelijk kei wit! Maar niet als je de Radiance Magic Drops van Bronz‘Express gebruikt. Dat is een zelfbruiner op maat, in de vorm van druppels.

Van heel veel zelfbruiners word ik geel of oranje. Van deze niet. Dat komt onder andere omdat je deze zelfbruiner kunt mengen met je eigen crème, zodat je zelf de juiste dosering en dus intensiteit van kleur kunt bepalen.

Het product is zowel voor je gezicht als lichaam. Je kunt ’t dus mengen met je huidverzorging of bodylotion. Je moet zelf even uittesten hoeveel druppels genoeg voor jou zijn. Ik gebruik er 3 voor mijn gezicht. Je kunt de druppels mengen met zowel je dag-als nachtcrème. Ik meng ‘m zelf met mijn nachtcrème. Ik wacht wel minstens een uur met naar bed gaan, zodat ik zeker weet dat de crème goed is ingetrokken en het product geen vlekken op mijn gezicht of kussen achterlaat.

Hoe werkt het?
Ik breng eerst mijn nachtcrème aan op mijn hand. Daarna voeg ik daar 3 druppels uit het flesje Bronz’ Express aan toe door op de onderkant van het flesje te drukken. Ik vermeng de twee producten met elkaar en breng ze dan gelijkmatig aan op mijn gezicht en hals. Daarna was ik goed mijn handen en klaar is Kees ? De andere morgen heb je een sun kissed gezicht uit een potje. Het witte is er af en je hebt een subtiele bruine gloed. Een dag voordat ik de zelfbruiner gebruik, exfolieer ik trouwens mijn gezicht om alle dode huidcellen te verwijderen en egaler bruin te worden zonder vlekken.

Als je het product gebruikt om je bruine kleurtje na de vakantie te houden, dan zijn twee druppels voor je gezicht ook wel voldoende. Je kunt de zelfbruiner ook gebruiken voor bijvoorbeeld je benen. Dan zou ik 6 druppels mengen met je bodylotion. Smeer het goed uit richting je voeten, anders is het net of je een legging aan hebt ?

Je kunt dit product dus niet alleen gebruiken. Het moet altijd in combinatie met een verzorgingsproduct.

Meer informatie over het Franse merk Académie Scientifique de Beauté en de producten van Bronz’ Express die daaronder vallen vind je op de website.

Deel deze blog: