Emani Deluxe Crème Foundation

Als ik van één make-up merk fan ben, dan is het wel van Emani Vegan Cosmetics. Het is hele fijne minerale make-up die niet alleen goed is voor je huid, maar ook een prachtig resultaat geeft zonder er make-upperig uit te zien. Inmiddels is er een nieuw product op de markt; Deluxe Crème Foundation. En ik mocht ‘m uittesten!

Huidverzorgende, minerale make-up
Emani is minerale make-up die huidverzorgend en -verbeterend werkt dankzij plantaardige oliën, hydraterende ingrediënten en vitamines. Het is een veganistisch merk, wat vrij is van parabenen, siliconen, gluten en irriterende grondstoffen. De make-up producten zijn speciaal ontworpen om de meest gevoelige, acne of rijpere huid te ondersteunen en te verbeteren. Maar ook voor de normale huid natuurlijk. Het merk is 100% dierproefvrij.

Deluxe Crème Foundation
Ik gebruikte altijd de 12hr Hydra Liquid Foundation van Emani. Een mooie, vloeibare foundation geschikt voor de vochtarme huid. Ik heb inmiddels al 4 flessen versleten… Maar nu is er sinds kort ook Deluxe Crème Foundation.

Deze foundation is geschikt voor een droge en oudere huid. De ingrediënten zijn gericht op hydratatie, verzorging en anti-aging, zoals jojoba olie, avocado olie, druivenextracten, peptides en goji bes extracten. Hij is net wat dekkender dan de Hydra Liquid Foundation en ik vind ‘m wat meer hydrateren. Normaal gesproken gebruik ik altijd het primer serum, maar dat vind ik bij de Deluxe Crème Foundation minder noodzakelijk. Vanwege de hydratatie en ’t feit dat ie vrij lang blijft zitten.

De foundation zit in een doosje met spiegel en bijbehorend sponsje. De foundation is luchtig, brengt makkelijk aan en smeert fijn uit.  Als je ‘m net aanbrengt, lijkt ie in eerste instantie niet dekkend. Maar al vrij snel versmelt ie met je huid. Deze foundation haalt de roodheid uit mijn gezicht, geeft een goede dekking en toch een heel natuurlijke look. Je ziet niet dat je foundation op hebt. Hij droogt je huid ook totaal niet uit, maar verzorgt juist. Een pré! Ik finish ‘m wel af met de bronzer van Emani (duo bronzer, 297 Copacabana). Nog zo’n toppertje!

Deluxe Crème Foundation is verkrijgbaar in 5 tinten. Ik gebruik zelf de 511 Light. Een prima kleur voor nu omdat ik nog weinig zon gezien heb. Maar voor straks is een tint donkerder denk ik beter.

Het assortiment van Emani Vegan Cosmetics is vrij uitgebreid. Voor elk huidtype en in verschillende tinten. Je vindt het volledige aanbod op de website van Emani. Als je twijfelt over de kleur van bijvoorbeeld de foundation kun je altijd een mail naar hen sturen voor advies.

Deel deze blog: