Skincare boost bij Pascaud

Vorige week was ik op bezoek bij het Pascaud Instituut in Antwerpen. Ik mocht er een super fijne behandeling ondergaan. Potverdikkie wat genoot ik ervan én knapte mijn huid er zienderogen van op! Ik vertel je meer over het merk Pascaud en over mijn gezichtsbehandeling.

Echte schoonheid komt zowel van binnen als van buiten. Dat is de filosofie van Pascaud. En ik ben het er roerend mee eens! Goede producten, af en toe een beautybehandeling, gezonde voeding aangevuld met voedingssupplementen, voldoende bewegen én positief in het leven staan. Als je je goed voelt, straal je dat namelijk ook uit.

Pascaud behoort tot de zogeheten cosmeceuticals. Dat zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica liggen. Voor de aanpak van binnenuit ontwikkelde Pascaud voedingssupplementen (nutriceuticials), gericht op het verbeteren van de huidconditie. De beautybehandelingen worden aangepast op elke huidbehoefte; van voeden, liften tot verstrakken en verstevigen. Tijd om te kijken naar mijn huidbehoefte.

My beautytreatment
Die huidbehoefte wordt bij Pascaud in kaart gebracht met een huidanalyse. Via een huidscan wordt onder andere de elasticiteit, vocht, talg, diepte van je rimpels en zonschade van je huid gemeten. Mijn huid bleek qua vochtgehalte goed. Door mijn hormonale toestand van de afgelopen maanden en doordat ik voor mijn blog veel verschillende producten uittest, was de talg op mijn voorhoofd aan de lage kant. Aandachtspuntje dus!

Ook de elasticiteit van m’n huid bleek verminderd. Ouch! ‘Komt dat wel weer goed?’, vroeg ik enigszins panikerend. Gelukkig was het antwoord dat een bindweefselmasage en de juiste voedingssupplementen dit weer een heel stuk beter krijgen. Fjew!

De zonschade viel mee. Een beetje op bepaalde plekken, maar niet overdreven. Toen kwam voor mij het spannendste; het meten van de rimpels. Tja, die neus- en lipplooi lijn is toch echt een rimpel. Net zoals de frosnrimpel op mijn voorhoofd en die horizontale streep daarboven ☹ Rond mijn ogen bleken het droogtelijnen. Smeren, smeren, smeren dus!

 

Mijn ervaring
Een uitgebreide reiniging, fruitzuurpeeling, massage en het Brightning & Refining vliesmasker boordevol vitamine C maakten deel uit van mijn behandeling. Het vliesmasker wordt doordrenkt in een gel en op je huid aangebracht. Daarover heen gaat een siliconen masker zodat de werkstoffen niet vervliegen, maar diep de huid indringen.  Mijn huid knapte er zichtbaar van op. Stralend, gezond, rustig. Wat een boost! Het leek zelfs of mijn rimpels minder waren, meer opgevuld. Ik durfde warempel zonder make-up de straat op om nog even wat te shoppen in het gezellige Antwerpen ?

Pascaud staat voor mij voor deskundig, huidverbeterend en resultaatgericht. Geen standaard gelaatsbehandeling gericht op ‘snoeten poetsen’ (alleen reiniging en een maskertje), maar pure huidverbetering. Het verplicht een ‘dutje doen’ met masker en de fijne geuren van de producten geven toch dat welness gevoel 🙂

 

Na de behandeling kreeg ik een starterskit mee. Een complete set gevuld met huidproducten, voedingssupplementen en detox kuur. Daarover vertel ik je binnenkort meer!

Wil je meer weten over Pascaud, bekijk dan de website.

Deel deze blog: