It smells like spring

De wintertruien maken weer plaats voor zomerrokken en zwierige jurken. Daar hoort ook een nieuwe geur bij! Er zijn weer volop nieuwe voorjaarsgeuren en ik vertel je er graag meer over.

La Femme L’eau- Prada
La Femme L’eau is de geur van een lichte zomerbries. Als je de geur opsprayt, ruik je in eerste instantie het fruitige van de mandarijn. Al vrij snel wordt de geur zachter en gaat ie over in het bloemige van de hyacint met een vleugje houtachtig door de houtnoten. Echt een heerlijke subtiele geur! Bij mij vervliegt ie snel, dus ik moet ‘m wel bijsprayen voor een blijvend geureffect.

Mon Guerlain- Guerlain
Tegenovergesteld aan de vorige geur is Mon Guerlain. Het is een vrij zware, zoete geur. Vanille, poederachtig en licht oriëntaals. Ingrediënten als Arabische jasmijn (Sambac), Tahitiaanse vanille, Australisch sandelhout, zoethout en patchouli zorgen voor de rijke, warme geur.

De flacon is prachtig. De dop heeft de vorm van een klavertje vier met een gouden sieraad om de hals. De flacon zelf staat voor sensuele, vrouwelijke lijnen. Een eerbetoon aan de moderne vrouwelijkheid. Een geur voor een sterke vrouw.

De geur blijft lang hangen en wordt wat zachter na verloop van tijd. Een sensuele geur voor in de avond. Op een zonnig terras met een goed glas wijn.

In white- Elie Saab
Wat een heerlijke frisse geur is dit! Mijn vriend zei gelijk: ‘wat ruik jij lekker’. Ik ben echt fan van deze geur. Hij geeft je een op en top zomers gevoel. Gelukkig blijft ie ook lang hangen. Het fruitige van oranjebloesem overheerst zodra je ‘m opsprayt. Daarna stabiliseert de geur en ruik je vooral de combi van fruitig en witte musk & amber.

Flowerbomb Nectar- Viktor & Rolf
Een combi van bloemig en fruitig. Een lekkere geur voor overdag. Spray ‘m ’s ochtends als je uit de douche komt en je krijgt gelijk zin in de dag! Hij start bloemig en fruitig door cassis en Arabische Jasmijn (Sambac) en eindigt wat musky door vanille met een vleugje scherpte door patchouli. Helaas vervliegt ie bij mij snel, want ik vind ‘m wel erg lekker.

Mijn favoriet?
Mijn favoriet van deze vier geuren is In White van Elie Saab. Flowerbomb en La Femme L’eau vind ik ook heerlijk, maar rook je na verloop van tijd helaas niet meer bij mij. Mon Guerlain vind ik toch wat te zoet.

Deze Spring Fragrances koop je onder andere bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: