Bzzz…Timeless Truth

Na slangengif en slakkenslijm is er ook bijengif wat goed is tegen rimpels! Bijengif schijnt namelijk een natuurlijk alternatief voor botox. Ik gebruikte het Bee Venom + Royal Jelly Bio Cellulose Rejuvenating Mask van Timeless Truth.

Bijengif stimuleert de aanmaak van collageen en elasticiteit, waardoor je een gladde huid krijgt. Bovendien hydrateert het je huid. Het Britse Koningshuis zou al jaren fan zijn van bijengif. Camilla en Kate smeren het met regelmaat op hun gezicht. Nou denk ik bij Camilla alleen maar aan die grijze kop met haar. Maar Kate heeft toch echt wel een mooi porseleinen huidje. Het proberen waard dus!

Het Bee Venom + Royal Jelly Bio Cellulose Rejuvenating Mask is een Bio Cellulose sheet mask. Het masker hecht zich als een tweede huid aan je gezicht. De natuurlijke vezels van het masker zorgen ervoor dat de ingrediënten goed in je huid worden opgenomen. Naast bijengif bevat het masker ook ingrediënten als calendula bloem extract, honing, royal jelly, propolis extract, aloë vera extract en olijfolie. Allen gericht op verzachten, verstevigen en hydrateren.

Mijn ervaring
Het is voor mij het eerste sheet mask wat ook speciaal oogpads aan de binnenkant heeft.  Hartstikke fijn! Het masker zoog echt in mijn huid. Het werkt lekker verkoelend op je huid als je ‘m op hebt. Ik liet ‘m ongeveer 25 minuten zitten en daarna masseerde ik het restant van de substantie in mijn huid.

Mijn huid had daarna nog wel behoefte aan een lekkere crème.  Het is niet zo dat je huid heel gevoed aanvoelt. Je merkt wel dat het masker nog even ‘doorwerkt’. De andere ochtend werd ik wakker met een heerlijk fris, fruitig en zacht huidje. Ik vond het leuk om het masker een keer te proberen. Maar ik vind het altijd fijn als mijn huid dusdanig gehydrateerd en gevoed wordt dat verdere verzorging niet nodig is. Dus ik zoek nog even verder naar een fijn masker.

Het anti-aging gezichtsmasker van Timeless Truth is geschikt voor alle huidtypes. Maar mocht je allergisch zijn voor bijensteken, dan moet je dit masker niet gebruiken! Je koopt het Bee Venom masker onder andere bij Babassu.nl. Van het merk Timeless Truth zijn er naast gezichtsmaskers ook maskers voor ogen, nek, borst, voeten en handen.

Deel deze blog: