Christmas prepping met Clephar

Nog maar twee weken en het is al zo ver: kerst. We gaan nog even met z’n allen naar de kapper, scoren een mooi outfitje en zorgen dat we extra verzorgd voor de dag komen. Je huidje verdient ook extra verzorging. Er worden immers weer foto’s gemaakt als jij de cadeaus uitpakt, oom Kees de wijn inschenkt en moeders de varkenshaas aansnijdt. Ik heb echt fantastische skincare producten van Clephar dermatocosmetica voor je om je stralend voor de dag te laten komen!

Gentle Cleansing Milk
Mijn huid is ’s winters wat droger en gevoeliger dus wil ik graag milde, zachte reinigingsproducten. De gentle cleansing milk is er zo één. Je brengt ‘m aan op je gezicht en masseert ‘m daarna met vochtige vingertoppen in. Vaak gebruik ik ook mijn elektrische gezichtsreiniger van Foreo erbij voor een nog intensere reiniging.

De milk reinigt niet alleen je huid, maar zorgt er ook voor dat je huid niet uitdroogt maar juist verzorgt en hydrateert. Na het reinigen van je huid, spoel je het restant van de milk af met lauwwarm water.

Clephar Essential Peel
Wat een fijne peeling is dit! Vanwege mijn gevoelige huid ben ik niet zo heel erg fan van scrubs, maar ga ik graag voor een enzymatische peeling. Wat liever voor mijn huid. Deze diep reinigende peeling zonder korrel is geschikt voor alle huidtypes en dus ook voor mijn gevoelige huid. Hij zorgt voor een stralend huidje binnen no-time!

Ik breng de peeling na het reinigen van mijn gezicht aan, laat ‘m enkele minuten inwerken en masseer dan met vochtige vingertoppen de witte, crèmige substantie verder in. Even afspoelen weer met lauwwarm water en ik ben klaar voor de volgende stap in de skincare routine.

Anti-Pollution Reviving Mask
Als mijn huidje dan űberschoon is na deze lekkere peeling, is het uiteraard tijd voor een fijn masker! Een masker boordevol antioxidanten, gericht op hydratatie en op het verminderen van roodheid, pigmentatie en fijne lijntjes. Het is een witte, dunne substantie die je slechts 10 minuutjes moet laten inwerken. Daarna is je huidje echt mega zacht en glad!

Na deze heerlijke reiniging kan je huid wel een goede verzorging gebruiken. Het zuigt er als het ware in. Het resultaat? Ik zit met een stralende, gladde en mega zachte huid aan het kerstdiner ?

De bovenstaande producten zijn te koop bij Clephar Skin Professionals. Kijk op de website voor meer informatie.

Deel deze blog: