Mijn favo lipsticks & glosses

In deze tijd van het jaar zou ik je eigenlijk moeten overladen met rode lipsticks. Dé kleur voor de feestdagen. Maar het staat mij gewoonweg niet. Ik krijg er zo’n ander gezicht mee en vind dat ik teveel mond ervoor heb. Ja joh, dat kan tegenwoordig ook nog. Bij mijn moeder staat het prachtig. Knalrood of oranje. Zo zie je maar dat ieder blondtype ook weer anders is. Ik ga altijd voor nude, roze- en bruintinten. Ik deel vandaag mijn favo lipsticks en glosses met je!

Emani- Lip Shine (social climber)
Deze fijne lipgloss is 100% vegan en dierproefvrij. Dankzij vitamine E is de gloss ook nog eens lekker verzorgend voor je lippen. De kleur vind ik prachtig. Subtiel nude. Deze lipgloss is net als de rest van de make-up van dit merk super fijn!

Dior Diorific (005 Charm)
Dit is mijn nieuwste aanwinst uit de Precious Rocks Kerst 2017 collectie. Een limited idition one! Deze kleur is een beetje paars-roze. Het is een mooie, intense kleur voor een gloss. Ik vind ook dat ie lang blijft zitten. Je schijnt ‘m ook als blush te kunnen gebruiken, maar dat lijkt mij een beetje raar gezien de paarsige gloed die erin zit. Maar goed, het kan dus.

Pupa- Miss Pupa lipstick (110 Nude Vibes)
Deze lipstick geeft heel veel glans aan je lippen, een wet shine effect lipstick. Een nude kleur, super handig voor je dagelijkse look! Hij voedt, hydrateert en bevat ook nog eens SPF 15. Het is echt een mooie kleur die je gewoon standaard in je tas moet hebben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be Creative make-up- Intense Lipgloss (010 Fantasy)
Nog zo’n lipgloss die je standaard in je tas moet hebben. Geeft een roze glans en door de schittering in de gloss een leuk, sprankelend effect! Hij blijft lekker lang zitten en houdt je lippen goed vet.

Estée Lauder- (430 Plum Jealousy)
Een mooie roze gloss die een balsem effect heeft en niet te plakkerig is. Erg fijn en blijft lang zitten. Je ziet er gelijk shiny en verzorgd uit met deze kleur ?

DIOR- DIOR Rouge (481 Hypnotic matte)
In tegenstelling tot de vorige lipsticks en glosses is dit een matte lipstick. Hij blijft super lang zitten. Bij de meeste matte lipsticks krijg ik droge lippen, maar bij deze niet. Ik gebruik deze lipstick ’s avonds naar een feestje bijvoorbeeld, omdat ie intens van kleur is.

Je shopt deze lipsticks en glosses onder andere via parfumerie Douglas en de website van Emani make-up.

Deel deze blog: