Dankjewel en tot ziens 2019!

De laatste dag van het jaar. Tijd om terug te blikken op 2019. Wat een jaar! Begin vorig jaar had ik toch nooit kunnen dromen dat ik mama van Vic zou worden. Na jaren van hoop, verdriet, teleurstelling en pijn, was het mij dan toch echt nog een keer gegeven om mama te worden. De aanhouder wint ? Natuurlijk het mooiste moment van 2019!

Het was wel een vreselijke zwangerschap. Zowel mentaal als lichamelijk. Helaas kwam ik al vroeg thuis te zitten van m’n werk. Dat vond ik erg verdrietig. Maar ik weet zeker dat als m’n lichaam en verstand toen niet op de rem trapten dat dat kleine mannetje er nooit gekomen was.

Maar hij kwam er zeker, op donderdag 3 oktober 2019. Redelijk onverwacht en razendsnel. Een prachtig moment. Wat is ie mooi en lief. En wat heeft hij de eerste 3 maanden van zijn leven gejankt. Pfff. We zijn soms rijp voor het gekkenhuis. Er is er maar eentje thuis die er tegen kan. En dat is zijn broer Jim. Die vindt alles even leuk en lief aan hem. Geweldig de liefde tussen die twee.

Alsof de zwangerschap al niet spannend genoeg was, stond er in het voorjaar ook nog een grote verbouwing thuis gepland. Drie meter kamer en keuken erbij. We zijn er zo blij mee! We hebben ons er wel wat op verkeken wat er allemaal bij zo’n verbouwing komt kijken, maar we hebben het toch maar mooi met z’n tweetjes gefikst. Ook nu weer zit ik met plezier aan onze nieuwe eetkamertafel in onze mooie keuken te schrijven ?

2019 was ook het jaar waarin ik 40 werd. Een mijlpaal. Een groot feest zat er door mijn zwangerschap niet in, het werd een high tea met vriendinnen. Wie weet doe ik het volgend jaar nog eens goed over. Maar dan wordt mijn vriend ook 50 jaar. Een nog grotere mijlpaal. Een kleine mijlpaal is trouwens mijn tattoo die ik nog even op de valreep van het jaar liet zetten ?

Veel uitstapjes waren er niet in 2019. Wel onze fijne vakanties naar Ibiza en Terschelling, maar weinig etentjes of andere leuke dingen. Dat moet zeker anders in het nieuwe jaar!

In 2020 hoop ik dat we eindelijk eens kunnen genieten met z’n viertjes. En leuke dingen kunnen doen. De komende maanden ben ik in ieder geval nog thuis om voor de kids te zorgen, Carnaval is in aantocht, naar Parijs met m’n moeder, de tuin vernieuwen enz. En verder hoop ik dat ik weer leuke dingen tegemoet ga met m’n blog. Ik heb er zin in!

Ik bedank jou weer voor het volgen van m’n blog in 2019 en de lieve, gezellige berichten die jullie stuurden. Ik wens jou en je naasten een heel mooi, gezond, liefdevol 2020! Maak er wat moois van en jaag je dromen na.

Deel deze blog: