De leukste shoppingadressen in Breda!

Breda is echt een super gezellige stad. Je kunt er goed eten, borrelen, terrasjes pakken en shoppen! Het liefst ga ik naar het Ginneken. Favoriet zijn de Wilhelminastraat en Ginnekenweg. Slechts twee straten, maar ik kan er een dag zoet zijn. Omdat ik er echt alle winkels leuk vind! Ik vertel je over mijn favoriete shops!

Ginnekenweg

Palma Breda
Sinds kort zit de hippe winkel Palma Breda op de Ginnekenweg. Van kleding, sieraden, interieurspullen tot aan parfum en bad-en bodyproducten. Als één van de weinige winkels in de regio verkopen ze het toffe merk ba&sh. Ik werd erg blij van de sieraden van Ellen Beekmans, de zonnebrillen van Komono, slippers van Moses en fantastische kunst van Bregje Sliepenbeek. Ook voor de leuke items van Suhka hoef ik tegenwoordig niet meer naar Amsterdam. De twee eigenaressen hebben echt oog voor design en leuke merken! Deze winkel is zeker een bezoekje waard.

Misses
Eén van mijn favoriete kledingwinkels is Misses. Wat een prachtcollectie van onder meer Isabel Marant, Masscob, Paul & Joe, See by Chloé, Forte_Forte en Current/Elliott! Eigenaresse Myrthe ziet er altijd super tof uit! Heel inspirerend, je wil haar outfit direct hebben:-) Ik rijd graag speciaal voor deze winkel naar Breda. En wat ik ook belangrijk vind; je wordt er echt fijn geholpen. En geloof mij, dat is ook niet overal!

Ins and outs
Bij Ins and outs verkopen ze tweedehands merkkleding. Geen oude meuk. Nee, echt toffe vintage designeritems voor een leuk prijsje. Ik slaag er ook altijd super goed voor mijn zoontje! Ze zijn alle dagen van de week geopend, ook fijn om eens op zondag langs te gaan. Dan zijn de overige winkels op de Ginnekenweg overigens gesloten.

Skins Cosmetics
Unieke geuren, heerlijke roomsprays en geurkaarsen, en fantastische huidverzorgingsproducten. Je vindt het bij Skins Cosmetics. In een super mooi pand zit deze ‘snoepwinkel’. Achter elk product zit een mooi verhaal. Ik houd ervan! Vooral de geuren vind ik echt geweldig. Je wilt echt nooit meer iets anders als je eenmaal bij Skins geweest bent. Dus je bent gewaarschuwd!

Op de Ginnekenweg vind je verder nog twee super toffe bloemenwinkels (V&V Bloemen en wonen, Moss), een leuke kinderzaak, aparte lunchtentjes (Stil Leven & Lunchbar Vermut) en nog veel meer leuks!

Wilhelminastraat

Lila the Store
In de Wilhelminastraat zit sinds kort de conceptstore Lila. Een mooie winkel.  Je vindt er kleding, woonaccessoires en schoenen. Ik ben blij dat ze kleding van Drykorn & Amator verkopen:-) En de schoenen van Eijk, Billi Bi en Fiorentini + Baker doen mijn hart ook sneller kloppen! De woonaccessoires van The Style Hunter zijn super tof! Achter in de zaak zit een leuke coffee corner voor als je na het shoppen wel even toe bent aan een lekkere cappuccino.

Op de Wilhelminastraat vind je verder nog leuke woonwinkels, een kookwinkel, het leuke restaurant Hemels en de beste roomtruffels vind je bij Smits’chocolaterie.

Deel deze blog: