Oproep: wie wil er stylingadvies?

Sinds een paar maanden volg ik de cursus Personal Styling bij de Styleschool Bydanie. Een super leuke en inspirerende cursus! Eén van de opdrachten is iemand stylen bij multibrand store Van Dijk in Waalwijk, hét kledingwalhalla in Brabant.

Wat is de bedoeling?
Op woensdag 8 juni 2016 geef ik jou van 10.00 tot 13.00 uur stylingadvies bij Van Dijk in Waalwijk. Het wordt een leuke ochtend waarbij mijn medecursisten aanwezig zijn en ik onder supervisie van styliste Kelly Huijsman (styliste van o.a. Chantal Janzen) voor jou ga shoppen. Het kost je niks en je bent niet verplicht om iets in de winkel te kopen. Ik laat jou aan de hand van toffe items uit de winkel zien hoe je het beste uit jezelf kunt halen, wat mooi staat bij jouw figuur en past bij wat jij uit wilt stralen.

Ik kijk ernaar uit!  Jij ook? Stuur mij dan een mail met je contactgegevens: marloes@pearlsandstripes.nl

* Voor 8 juni heb ik al iemand! Maar mocht je het leuk vinden als ik je eens stylingadvies geef, mail mij dan! We kunnen bijvoorbeeld aan de hand van jouw garderobe nieuwe setjes samenstellen en kijken wat er eventueel nog voor items ontbreken.*

Rachel-Zoe-Style-Quote

Deel deze blog: