Dress Red Day

Vandaag is het Dress Red Day. De Hartstichting roept iedereen op om deze dag iets roods te dragen. Hiermee vraagt zij aandacht voor de doodsoorzaak nummer 1 onder vrouwen: hart-en vaatziekten. Ik vind het goed dat de Hartstichting vandaag iedereen er bij stil laat staan. Meer onderzoek is namelijk nodig. Dus doe net als ik en doneer aan de Hartstichting. Met eenmalig 10 euro steun je ze al. Dat is twee wijntjes minder drinken vrijdagavond 🙂

Rood is niet mijn favoriete kleur, maar wel helemaal hot dit najaar. Mooi gecombineerd met zwart, zilver of goud, vind ik het heel classy! Laat je inspireren door deze lookjes! En ja, vandaag ga ik eens voor pumps 🙂

1. Rode top- IRO
2. Zwarte leren broek- H&M
3. Rode pump- Fabienne Chapot
4. glitter top- &Otherstories
5. Rok- Samsoe & Samsoe
6. Zilveren pump- &Otherstories 
7. Coltrui- Modstrom
8. Brons kleurige Broek- Soaked in Luxury
9. Zwarte pump- Pieter Kaiser

Deel deze blog: