Über schoon met Philips VisaPure Advanced

Oké, ik weet als geen ander dat je je gezicht goed moet reinigen voordat je naar bed gaat. Niet alleen zodat je kussen er een beetje crispy white blijft uitzien, maar anders heeft je crème simpelweg ook geen nut.  Ik mocht het elektrische reinigingsapparaat van Philips een poosje testen. Kom, vertel ik je er snel meer over.

De VisaPure Advanced belooft je huid 10 keer beter te reinigen dan normaal. Je huid wordt dus über schoon met dit apparaat! Naast een goede basis voor je verzorging, zorgt het gebruik van dit apparaat er ook voor dat je huid er stralend uitziet en mega zacht aanvoelt. Er zitten 4 type borstels bij: voor een normale, diepe reiniging, peeling, massage en voor je ogen.

img_20161001_124935

Wakkere blik
Het opzetstuk voor de ogen ziet eruit als een Nespresso cupje. Echt waar. Heerlijk als je het opzetstukje een tijdje in de koelkast legt en ‘m dan op je ogen zet. Niet in de vriezer want dan plakt ie aan je huid vast! Je krijgt er een frisse blik van binnen een halve minuut! Daar kan geen lekkere jankbui tegenop 🙂

Reinigen
De normale reinigingsborstel bevat –zeggen ze- 17.000 ultrafijne zijdezachte haren. Geen hond die dat nagaat, dus ik geloof het meteen. Hij reinigt 10 keer beter dan je normale reiniging. En dat merk je. Je borsteltje is hoe dan ook vuil, ook al heb je geen make-up op. 

Gezichtsmassage
Het opzetstuk voor de massage heeft kleine bolletjes. De massage is met name goed voor een betere doorbloeding. Net alsof zo’n Thais vrouwtje met haar vingertoppen op je gezicht klopt. Maar dan wel met 750 vingertoppen tegelijk, want dat effect heeft dit opzetstuk! Tip: draag een haarband! Anders heb je net zo’n stommiteit als ik. Terwijl ik op de bank Humberto Tan aanstaarde, draaide de bolletjes zo mijn haargrens in. Er was geen andere optie dan het ding uit mijn haar knippen. Ja, daar zijn foto’s van…

img_20161001_125009

Peeling
Met de peelingborstel verwijder je dode huidcellen. Dit borsteltje is voor mijn gevoelige huid best hard, dus meer dan twee keer per week zou ik deze borstel niet aanraden. Maar hij doet zijn werk en zorgt echt voor een stralend huidje!

Algemeen
Dit elektrische reinigingsapparaat is een chique ding om te zien! Wit met rosé goud. Ik houd ervan! Je kunt ‘m gewoon met je eigen vertrouwde reiniger gebruiken en hij is waterdicht. Dus hij kan ook mee onder de douche! De Philips VisaPure Advanced geeft door een korte pauze telkens aan wanneer je naar de volgende zone in je gezicht kunt. Na één minuut stopt de gezichtsborstel automatisch. Hartstikke handig voor types die neigen tot doorslaan, zoals ik 🙂

Conclusie: ik heb echt een mega schoon, glad en stralend huidje. IK WIL DIT APPARAAT. Voor Sint, Kerst, maakt mij niet uit. Ook al moet ik wachten tot ik in augustus weer jarig ben, ik wil ‘m!

De Philips VisaPure Advanced is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: