Drink je gezond en mooi met Teatox

Ik ben een echte theeleut, zoals dat zo lekker mutserig klinkt. Liters thee klok ik achterover. Bij voorkeur groene thee (alle soorten!), jasmijn, darjeling of witte thee. En dan ’t liefst ‘verse’ losse thee. O, en vergeet geen stuk chocolade erbij want anders is ’t een karige boel. Ik heb nu een nieuw theemerk ontdekt; Teatox. Super lekker en gezond. Het bevat namelijk 100% natuurlijke ingrediënten.

Teatox is in 2013 opgericht door 2 Duitse vrienden. De filosofie van Teatox; balans tussen lichaam, ziel en geest. Een serie biologische theeën van hoge kwaliteit, met elk een specifieke werking. Zo is er onder meer thee die je extra energie geeft, ontspant, ter ondersteuning bij het detoxen, voor een betere spijsvertering en met ontgiftende werking.

Mijn favorieten van Teatox zijn Fresh Focus en Pure Beauty. Fresh Focus is biologische groene thee. Het bevat o.a. appel munt, gember, eucalyptus, ginko en gingseng. Thee om te zorgen dat ik geconcentreerd blijf, thuis en op het werk. Pure Beauty is biologische witte thee met ingrediënten als wortelvlokken, citroengras, brandnetelbladeren, gember, jeneverbessen en kamille. Het liefst drink ik de theetjes uit een mega grote mok of de prachtige thermo-go bottle van Teatox. Die laatste is echt een juweeltje voor onderweg of op je bureau!

Wist je trouwens dat groene en witte thee hartstikke goed voor je huid zijn? Groene thee werkt preventief tegen rimpels. Witte thee is zelfs goed voor de elasticiteit van je huid.

Ook zin in de thee van Teatox? De thee is onder andere te koop via solobiomooi.nl

Deel deze blog: