Een gladde huid met Time-Flash van Filorga

’s Winters gebruik ik altijd een primer onder mijn make-up. Het is de basis waardoor make-up makkelijker aanbrengt en beter blijft zitten. Ik mocht de Time-Flash primer van Filorga proberen en vertel je graag wat ik ervan vind.

Wat doet het?
Filorga belooft je een gladde huid, niet alleen direct maar ook op de lange termijn. Als je het product aanbrengt, krijgt je huid als het ware een Instagram-filter. Het product bevat namelijk onder andere siliconen die zorgen voor een gladde huid en het opvullen van fijne lijntjes en grove poriën.

Filorga heeft de typisch Filorga anti-aging (NCTF) en verzorgende ingrediënten toegevoegd waardoor het product op langere termijn je huid verbetert en het fijne lijntjes blijvend vermindert.

Hoe werkt het?
Het is een soort luchtige witte balsem die heel fijn uitsmeert en je huid direct een zijdezacht gevoel geeft. Het legt een onzichtbaar laagje op je gezicht. Kort daarna breng je je foundation aan. Ik merk dat m’n foundation fijner uitsmeert over m’n gezicht en heel erg glad aanvoelt.

Je kunt de primer over je hele gezicht aanbrengen of plaatselijk op een bepaalde zone. Het is de bedoeling dat je ‘m onder je make-up aanbrengt, maar je kunt ‘m zelfs in de loop van de dag plaatselijk opnieuw aanbrengen over je make-up voor een touch-up.

Wat vind ik ervan?
Ik snap wel dat mensen hier lyrisch over zijn. Het is gewoon echt een fijn product. Vrijwel alle producten van Filorga trouwens. De primer maakt mijn huid zo super glad en zacht. M’n make-up wordt echt heel mooi gelijkmatig verdeeld over mijn huid. De make-up hecht zich als het ware aan de primer.

Het lijkt zelfs of mijn fronsrimpel minder diep is. En anders werk ik ‘m tussentijds gewoon met Time-Flash bij ? Verder blijft je foundation er goed door zitten gedurende de hele dag. Als ik dan een minpuntje moet noemen, is het dat ’t een klein tubetje is (30 ml) en ik mij afvraag hoe lang je daarmee doet.

Meer informatie over de Time-Flash van Filorga vind je op de website. Het product is onder andere te koop bij ICI Paris XL. Maar zoek ook even op internet want de prijzen variëren.

Deel deze blog: