Een frisse blik met Darphin

Wel of geen oogcrème? Dat is vaak een punt van discussie. Dr Jetske Ultee vindt een aparte crème voor je ogen bijvoorbeeld overbodig. Een milde dag-en nachtcrème moet volgens haar ook op de tere huid rondom je ogen gesmeerd kunnen worden. Persoonlijk denk ik dat een aparte oogcrème wel degelijk beter is, omdat er vaak andere ingrediënten in zitten die zachter zijn voor de dunne en gevoelige huid rondom je ogen. Een dagcrème die een SPF bevat kan namelijk voor irritatie van je huid zorgen als je ‘m onder je ogen smeert. Ik deel vandaag één van mijn favoriete oogcrèmes met je: Hydraskin All-Day Eye Refreshing Gel-Cream van Darphin.

P1030240

Voor wie het merk Darphin niet kent…het is echt een heel fijn merk. Ik ken het uit een schoonheidssalon waar ik jaren kwam. Het is een Frans merk met heerlijke aromatische oliën op basis van plantenextracten, serums en crèmes.

De Hydraskin All-Day Eye Refreshing Gel-Cream is een comfortabele lichtgewicht gel-crème die hydrateert en de donkere kringen onder je ogen aanpakt. Zoals ik aangaf, is de huid rondom je ogen dunner en gevoeliger dan de rest van je gezicht. Deze vochtinbrengende oogcrème van Darphin richt zich op de fijne lijntjes die de oorzaak zijn van vochttekort.

P1030246

Kijk, die bestaande rimpels kan geen enkele oogcrème wegsmeren. Maar een goede oogcrème kan wel huidveroudering en wallen tegengaan. Deze oogcrème van Darphin bevat vitamine C en cafeïne. Vitamine C is altijd goed tegen huidveroudering. Cafeïne zorgt voor minder ‘puffy eyes’ (klinkt leuker dan wallen en een vermoeide blik) en werkt vochtafdrijvend.

Ik vind het echt een hele fijne oogcrème! De structuur (gel-crème) vind ik met name fijn, niet te vol. Hij zorgt echt voor intense hydratatie en dat vind ik super belangrijk. Daarnaast is het ook een hele fijne oogcrème voor onder je make-up en concealer. Hij blijft goed zitten, wordt niet vettig en gaat niet in de lijntjes lopen.

Meer informatie over deze oogcrème en het merk Darphin vind je onder andere op www.darphin.nl

Deel deze blog: