Leuk merk: Fabienne Chapot

Een beetje hippe vogel als jij zal het niet ontgaan zijn, het leuke merk Fabienne Chapot. De gelijknamige oprichter en designer lanceerde tien jaar terug de bekende leren tassen met hartjes onder de naam Fab. Vijf jaar later kwamen daar toffe schoenen bij. En nu is daar die super leuke kledinglijn onder haar eigen naam. Ik vind het bijzonder knap dat Fabienne Chapot deze stap heeft gezet en haar kleding is echt vrolijk, kleurrijk Ć©n met leuke prints (veel sterretje, lippen en hartjes). Zelf heb ik de blauw-wit gestreepte blouse Charly Blouse Poplin en Blue Leopard shawl.

IMG-20170319-WA0011

Ik dacht ik laat het je even op de foto zien, maar kreeg zo de slappe lach dat dit de foto is…ik lijk wel een pop of lotusslachtoffer, maar het gaat dus om de blouse en shawl šŸ™‚

Goed, verder heb ik nog wel het een en ander op mijn wishlist van dit hippe merk. Broches, mokken, oorbellen, tassen, shawls, sneakers, t-shirts. Alles is even leuk. Kom, ik deel mijn favorieten met je!

FabienneChapot

Kijk snel op de website van Fabienne Chapot!

 

Deel deze blog: