Een mooie huid van binnenuit!

Ik zit aan de pillen. Colladeen Visage om precies te zijn. Om een stevige huid te behouden nu ik richting 40 jaar ga, moet ik toch wat extra doen. Niet alleen allerlei crèmes op mijn gezicht smeren en voorzichtig zijn met de zon. Nee, ook werken aan mijn huid van binnenuit. We halen namelijk echt niet meer voldoende gezonde voedingsstoffen uit onze dagelijkse voeding.

Tijdens de Beautybeurs maakte ik kennis met Colladeen Visage. Dat zijn huidverzorgingssupplementen met een hoge concentratie aan antioxidanten, groene thee en vitamine C. De combinatie van krachtige antioxidanten als blauwe bes, druivenpit en groene thee zorgen voor de aanmaak van collageen. Vitamine C is bedoeld om de werkzame stoffen beter op te nemen. En uiteraard beschermt vitamine C ook de huid bij UV-schade en luchtvervuiling.  Kortom: deze pillen verbeteren en verstevigen je huid.

Als ik het doe, doe ik het goed. Dus start ik vandaag eerst met Enterosgel, een kuurtje om mijn darmen te reinigen. Nee joh, niet weer zo’n detox challenge. Dit is een kuur van vier dagen in de vorm van een gel die je drie keer per dag voor of na de maaltijd inneemt. Het helpt je darmslijmvlies te herstellen en ontgift je lichaam. Hierdoor wordt Colladeen Visage ook beter opgenomen.

Colladeen Visage komt oorspronkelijk uit Engeland. Daar wordt ook al het wetenschappelijk onderzoek gedaan. Uit onderzoek blijkt dat je de huidverzorgingssupplementen twee maanden moet slikken voor een optimaal resultaat. Dat ga ik dus ook doen. Ik houd je op de hoogte!

Colladeen Visage is onderdeel van Lamberts en te koop bij schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Meer informatie over Colladeen Visage? Kijk op: http://www.gezondehuidvanbinnenuit.nl/

Deel deze blog: