Mixen & matchen met Danie Bles en Lindatv

Een cameraploeg volgde styliste Danie Bles kort geleden een dagje voor Lindatv. Zowel thuis, tijdens het shoppen als op haar eigen Styleschool. Daar gaf Danie Bles samen met styliste Kelly Huijsman een masterclass mixen & matchen. Ik was erbij!

Alle cursisten hadden toffe outfits van thuis meegenomen. Met elkaars kleding, schoenen en accessoires maakten we weer nieuwe sets. Erg leuk en inspirerend! Ook leuk om eens met vriendinnen te doen! Moeten je vriendinnen wel net als deze meiden ook zulke jaloersmakende kleding en fantastische smaak hebben!

Ik had ook een blouse meegenomen die ik lastig vond om te combineren. Dat probleem was zo opgelost. Voor ik het wist, was ik weer super blij met een blouse die ik al had afgeschreven. Het heeft mij zo geïnspireerd dat ik mijn hele kledingkast eens op de schop neem en op deze manier nieuwe setjes samenstel!

Ook ga ik binnenkort eens uitgebreid shoppen bij Maison Scotch. Een van de cursisten had daar echt fantastische items vandaan! En ik ga naar Vlaardingen op bezoek bij Selma van PSTL Womenswear. Ze had namelijk super toffe items van Wanderlust Amsterdam en Alix the label. Ennuh als je zo de foto’s eens bekijkt,  zal het je niet verbazen dat we allemaal dol zijn op panterprintjes 🙂

Als het item over Danie Bles op Lindatv komt, laat ik het je weten!

Deel deze blog: