Metallic trend

Een van de trends dit voorjaar is metallic! Zilver of goud, of juist beide. Ik houd ervan 🙂 Maar ja, leeuwtjes zijn dan ook dol op alles wat glimt en glittert!

Bij Isabel Marant zag je veel metallic op de catwalk.  Toffe broeken, shorts en jacks. Bij Gucci oldschool shiny plooirokken en Roberto Cavalli showde toffe broeken!
Maar niet alleen op de catwalk, inmiddels zie je metallic items ook in de (web) winkels. Voornamelijk (bomber)jacks, broeken en rokken.

Draag het met crispy wit of zwart. Dat vind ik het mooiste. Maar ook goud en zilver met elkaar combineren, kan super tof zijn! Voor een feestje bijvoorbeeld. Let wel op het soort materiaal.  Is het wat te heavy voor je? Houd je outfit dan neutraal en combineer het met metallic accessoires. Je ziet deze trend namelijk ook veel terug in tassen en schoenen.

Op de foto draag ik een gouden broek van Lollys Laundry. Super leuk met de witte blouse van Tela en witte sneakers van IRO. Maar ook leuk met een zilveren top van Masscob om het geheel een shiny look te geven. Ready to party!

Ik zocht wat leuke items voor je uit!

  1. Jurk Masscob
  2. Blazer Haider Ackermann
  3. Tas Stella McCartney
  4. Sandalen Sophia Webster
  5. Broek Mango
  6. Rok Mango
  7. Armband The Rubz
  8. Schoenen Anniel

Shine baby shine en rock deze metallic look!

Deel deze blog: