Pretty pastels van OPI

Ik ben helemaal into de nieuwe nagellak van OPI Softshades Pastels. Zes verschillende pasteltinten met grappige namen, zoals One Chic Chick, Stop It I’m Blushing!, I Am What I Amethyst.

De pastelkleurtjes zijn super leuk en passen eigenlijk bij elke outfit. Helemaal leuk als je zongebruinde handen hebt!

Zelf heb ik de mini collectie. Handig voor als je niet kunt kiezen! Vier verschillende kleuren en alle vier super leuk! It’s in the Cloud (wit), Stop it I’m Blushing!(zacht roze), It’s a Boy! (licht blauw) en This Cost Me a Mint (zacht groen). De laatste twee draag ik het liefst op mijn tenen. Tegenwoordig is het zelfs in om je nagellak te mixen & matchen. Twee verschillende kleuren op een nagel of je ringvinger in een andere kleur dan de rest.

Om je nagellak streeploos te krijgen, moet je toch echt wel drie lagen aanbrengen. Best lastig als je net als ik een dreumes hebt rondlopen. Veel met je handen wapperen, wie ziet dan nog de streepjes 🙂

De nagellak van OPI is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: