Musthave: de bandana

Mijn idool Bruce Springsteen was zijn tijd ver vooruit met zijn rode bandana:-) Ik houd van deze jaren 80 trend!

Zwart, rood, wit, blauw. Je ziet ze super veel bij bloggers, IT-girls en fashionata’s!

Knoop de bandana om je nek, pols, in je haar of als accessoire aan je tas. Stoer om je nek of je pols geknoopt, vind ik zelf het leukst. Tenzij je gezegend bent met een beeldig koppie met lange lokken, dan staat het multifunctionele shawltje natuurlijk ook leuk in je haar. Bij mij is dat helaas geen gezicht. Je gaat dan spontaan zingen: “Boer wat vind je van mijn kippen, boer wat vind je van mijn haan”….

Ik heb al een zwarte bandana van de H&M, en hoop binnenkort ook nog een witte en blauwe te scoren. Ik zou zeggen: spice up your outfit met een bandana!

Deel deze blog: