EOS lipbalm

“Waarom zijn die lippenbalsems van EOS toch zo populair?”. Met die vraag stapte ik parfumerie Douglas in Roosendaal binnen.

De lippenbalsems van Evolution of Smooth (EOS) zijn echt een hype op dit moment. Veel Amerikaanse celebrities en bloggers zijn verslaafd aan de EOS lipbalm. Je ziet de vrolijke eitjes dan ook continu voorbij komen op social media. Miley Cirus is er zelfs mee te zien in haar videoclip ‘We can’t stop’. En Kim Kardashian, Kylie Jenner, Britney Spears en Gwen Stefani posten regelmatig foto’s met de lipbalm op Instagram.

De EOS lipbalm is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij parfumerie Douglas. Ze zijn er in vier kleuren. Strawberry Sorbet (roze), Summer fruit (rood), Blueberry Acai (blauw) en Sweet Mint (mintgroen). Ze zijn allemaal transparant en geven geen kleur af, maar hebben wel elk een andere geur. In het buitenland zijn er meerdere kleuren verkrijgbaar, waaronder geel. Deze bevat SPF15, de andere kleuren niet.

De lipbalsem is 100% natuurlijk en ‘gezond’. Ze bevatten namelijk antioxidanten, vitamine E, shea butter en jojoba-olie. En ze zijn ook nog eens gluten-vrij.

In Nederland zijn ze ook populair op het schoolplein. Ruil-en spaaracties bij jonge meiden. Hilarisch, toch? En dat voor een klein prijsje 🙂

 

Deel deze blog: