Exit 2018

Wat was 2018 een vreselijk rot jaar. Het kenmerkte zich alleen maar door verdriet. Ik ben zo blij dat het jaar voorbij is!

Het begon met weer een miskraam, herniaoperatie van mijn vriend en overlijden van mijn lieve, trotse oma. Daarna volgden vele ziekenhuizenbezoeken. Een lijf wat niet meewerkte. Toen dat net weer beter ging, overleed de man van mijn moeder in het najaar en kreeg ik weer een miskraam. Toen het ook nog eens niet goed ging met mijn liefste vriendinnen en mijn lieve mama, was het rot jaar wel compleet.

Mijn gezin en vakanties naar Ibiza, Copenhagen en Parijs waren geluksmomentjes. Wat hadden we het fijn. De grapjes en onbetaalbare glimlachen van Jim maken zo veel goed. Het is zo belangrijk om leuke dingen te plannen om energie uit te halen. Dat is dan ook mijn voornemen voor 2019: leuke dingen plannen!

Verder hoop ik op een rustig, positief nieuw jaar. Een jaar waarin we nu écht gaan verbouwen, Jim zijn draai op school vindt, ik meer tijd heb om mijn blog wat verder uit te bouwen en ik meer tijd heb voor leuke dingen met mijn dierbaren.

Bedankt weer voor het volgen van mijn blog en ik wens jou een heel mooi en gezond 2019!

Liefs, Marloes

*Deze foto is een overzicht van m’n best nine op Instagram. Dat zijn de meest gelikete foto’s door jullie in 2018 #2018bestenine.

 

Deel deze blog: