Faby Nature

Het Italiaanse merk Faby liet zich voor haar nagellak-lijn Nature inspireren door de kleuren van Moeder Natuur. Faby Juice (spicy rood), Mother Nature (mosgroen), Cinnamon (oranjebruin), Black Pepper (zwart), Orchid (diep roze) en Must (aubergine). Een mooi herfstachtig kleurenpalet, waarbij Black Pepper en Must mijn persoonlijke favoriet zijn!

De laatste tijd houd ik mij steeds meer bezig met bewust eten en wat ik op mijn gezicht smeer. In dat rijtje past zeker ook natuurlijke nagellak. De nagellakken uit de Nature Collection bestaan voor 87% uit natuurlijke ingrediënten en worden gewonnen uit het verwerkingsproces van onder andere houtpulp, katoen, maïs, maniok en andere natuurlijke materialen en grondstoffen. Goed voor ons dus én voor het milieu.

Deze nagellakken zijn net als de andere lakjes van Faby 5-free. Ze bevatten dus geen schadelijke stoffen als DBP (dibutylftalaat), formaldehyde, tolueen, formaldehyde hars en kamfer. Bovendien zijn ze 100% dierproefvrij.

Naast deze collectie heeft Faby nog een enorm uitgebreid aanbod aan kleuren. Zelfs een collectie voor mannen! Ik zie mijn vriend er nog niet mee lopen. Dan denk ik eerder aan types als Marilyn Manson:-) De nieuwe Fall/ Winter 2017-2018 collectie van Faby is ook echt top!

Wat ik zo fijn vind aan de Faby nagellak? Allereerst de prachtige kleuren! Maar daarnaast brengt de nagellak fijn aan (egaal, niet streperig), wordt niet snel stroperig, droogt redelijk snel en bij twee laagjes heb je een mooi resultaat (goede dekking). Bekijk de hele collectie van Faby via www.fabyshop.be/nl.

Deel deze blog: