Fantastisch: vitamine C van Medik8

Geen beter begin van de dag dan met de skincare van Medik8. Mijn nieuwe serum en dagcrème op basis van vitamine C zorgen voor een glad, zacht en stralend gezicht. Echt fantastisch. Sowieso vind ik dat van de producten van Medik8. Dus hoogste tijd om je meer te vertellen over het Super C Ferulic serum en de Daily Radiance Vitamin C dagcrème. Echte toppers die vooral hydraterend en anti-aging werken.

Over Medik8
Medik8 is een van oorsprong Engels merk skincare dat wereldwijd verkocht wordt en zich sterk richt op huidverbetering. De producten van Medik8 bevatten hoogwaardige ingrediënten en sterk geconcentreerde werkstoffen. Medik8 wordt verkocht door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Eerder al schreef ik meerdere reviews over Medik8 producten.

Super C Ferulic
Dit serum bevat een goede boost aan vitaminen (C, E) en antioxidanten (ferulazuurzijn). Het pakt pigmentvlekjes, fijne lijntjes en zonschade aan. Je brengt het serum aan na het reinigen van je gezicht, voordat je je dagcrème aanbrengt. Je hebt ongeveer 4 à 5 druppeltjes nodig voor heel je gezicht en hals. Ik laat het altijd wel even intrekken voordat ik m’n dagcrème aanbreng. Je huid wordt hier zo super zacht en glad van!

Het Super C Ferulic serum is geschikt voor vrouwen vanaf 40 jaar en die gewend zijn om een wat hogere dosering vitamine C te gebruiken. Het serum bevat namelijk 30% geëthyleerd ascorbinezuur -een stabiele vorm van vitamine C- en dat is vrij hoog. Als je huid het niet gewend is, kun je het beste óf met een ander vitamine C serum van Medik8 beginnen óf je gebruikt dit serum bijvoorbeeld eerst om de dag om te kijken hoe je huid erop reageert.

Daily Radiance Vitamin C
Daily Radiance Vitamin C is een dagcrème die de vochtbalans van je huid op peil houdt en anti-aging werkt. Het is een lichtgewicht crème, zachtgeel van kleur en met een subtiele frisse geur. Echt een beetje een vitamine C-geur, maar ik vind dat lekker. De crème bevat een SPF 30 en biedt daarmee ook zonbescherming overdag. Het geeft je dagelijks een fris, verzorgend en goed gehydrateerd gevoel.

Mijn ervaring
De producten van Medik8 zijn niet goedkoop, maar wel mega goed! De producten zijn zeer werkzaam en eenmaal daaraan gewend dan wil je echt niet meer anders. Ik merk namelijk echt dat die werkzame ingrediënten heel goed zijn voor mijn huid en heel veel andere producten toch echt rommel bevatten waardoor mijn huid uitdroogt of ik pukkels krijg.

Het super C Ferulic serum en de Daily Radiance Vitamin C vind ik echt een ideale combi. Ze versterken elkaar en zorgen ervoor dat mijn huid glad, zacht, goed gehydrateerd en stralend is. Het is een mooie start van mijn dagverzorging en gaat ook goed in combi met mijn make-up.

Nieuwsgierig geworden?
Op de website van Medik8 vind je meer informatie over de producten van Medik8, de webshop en schoonheidssalons.

Deel deze blog: