Musthave: Skins Sun & Travel Box

Hij is er weer: de Skins Sun & Travel Box. Mijn handen jeuken om ‘m te kopen als ik hoor of lees dat ie in de winkels van Skins Cosmetics verkrijgbaar is. Het is gewoon altijd een goede deal. Een hoop leuke producten -fullsize & mini- van mooie nichemerken om eens mee kennis te maken. Ik vertel je wat erin zit!

Leif- Desert Lime Body Cleanser
Geen beter begin van de dag dan een lekkere douche met fijn geurende producten. En deze is fijn! Daar had wel een fullsize verpakking wat mij betreft van bij mogen zitten. Zacht voor je huid en de citrusgeur blijft subtiel op je huid achter na het douchen dus geeft je hét ultieme vakantiegevoel😊

Super Glow- Tan Luxe
Deze zelfbruiner heb ik altijd al willen proberen. Er zijn er meerdere van Tan Luxe maar het Hyaluronic self-tan serum schijnt het beste te zijn. Ik vind het fijn spul en het ruikt heel lekker. Je hebt maar een paar druppels van deze doorzichtige substantie nodig, want het smeert makkelijk uit. Ik word er niet super bruin van, maar ik bewaar ‘m om mijn vakantiebruin straks mee te verlengen 😊

Rose Jelly- Plenaire
Dit is echt een super fijne, zachte gezichtsreiniger. Het product smelt echt op je huid en zorgt voor een super zachte, maar bovenal schone huid. Het product reinigt namelijk hartstikke goed. Weg met je make-up en dagelijks vuil. En het zit ook nog eens verpakt in een leuke tube!

Sunny Side Up- Juliette has a gun
Een vaste speler in de Skins Sun & Travel Box is toch wel Juliette has a gun. Hoewel Not a Perfume mijn favoriet is van dit parfummerk, is deze zomerse Sunny Side Up een goede tweede geworden. Wat een lekkere geur! Zacht, met een vleugje kruidig. Een mooie geur om mee in een zwierige zomerjurk te flaneren over de boulevard. Echt een hele lekkere geur waar je vast en zeker complimentjes over krijgt 😊

Orange Crush- Fugazzi
Deze geur van Fugazzi is een op en top zomerse geur! Een geur op basis van slechts drie verschillende noten: Iso E Super, witte amber en sinaasappel. De sinaasappel geur is er in overvloed. Een zomerser gevoel kan bijna niet en je krijgt er dan ook een instant gelukgevoel van. De geur is niet aan mij besteed, ik vind ‘m echt te fruitig. Maar ik weet zeker dat hij iemand anders wel gelukkig maakt 😊

Sun Silk Drops- Coola
Van het zonnebrandmerk Coola zit er een fullsize (30 ml) flacon in de box. Deze is geschikt voor het gezicht. Ik vind de zonnebrand wat dun van substantie. Daarom gebruik ik een paar druppels door mijn foundation. Heb ik toch m’n dagelijkse zonbescherming.

Sun Cream Face- V Sun
Ook deze zonnebrandcrème is geschikt voor het gezicht en vind je als fullsize product (75 ml) in de box. Ik had ‘m toevallig vorig jaar al gekocht met SPF 50. Maar toen had ik alleen maar regen op vakantie dus was factor 50 een beetje overbodig. Hopelijk heb ik dit jaar meer geluk en smeer ik mij suf, want deze zonnebrand is heel fijn en ruikt lekker😊

Due Alberi Biphase Moisturizing oil- Fortuna Skin
Een kostbaar serum! Daarom extra leuk dat ie ter kennismaking in deze box zit. Perfect om je huid te hydrateren. Ruikt heerlijk kruidig en zorgt ervoor dat je huid super zacht en gehydrateerd is. Perfect onder je dag-en nachtverzorging. Wat een topper is dit!

IA Bon- elastiek
Voor om je pols of in je haar. Dit keke Zweedse elastiekje van IA Bon schijnt stik hip te zijn. Haal niet de strik eruit, dat hoort zo. Hartstikke handig om je haar mee op te steken want hij blijft goed zitten!

Eau de Beauté Caudalie
We gaan deze zomer naar Frankrijk op vakantie en daar is deze spray mateloos populair. Heerlijk om je make-up mee te fixeren, je huid te verfrissen en hydrateren. Je kunt ‘m dus op een gereinigde huid aanbrengen voor je dagcrème of je gebruikt ‘m juist als finishing touch nadat je je make-up hebt aangebracht. Alleen al met de kruidige geur waan ik mij op het Franse strand 😊

Voluminous shampoo- Rahua
De natuurlijke Voluminous shampoo van Rahua voedt je haar en geeft volume. Hij ruikt heerlijk. Jammer dat ie bij mij lek was en ik ‘m dus niet meer kon uitproberen 🙁

Gold lust dry shampoo- Oribe
Net die wasbeurt een keertje uitstellen? Spray dan deze droogshampoo van Oribe op je haar. Hij geeft volume en een luchtig fris gevoel als je ‘m onder je haaraanzet aanbrengt en even met je vingers masseert.

Lang verhaal kort: ik ben hartstikke enthousiast over de Skins Sun & Travel Box. Het voelt altijd als een kadootje voor mijzelf en ik neem nagenoeg alles lekker mee op vakantie. Ik zou er bijna nog één kopen omdat ik sommige producten zo fijn vind 🙂 Ook zin gekregen om de Skins Sun & Travel Box? Je koopt ‘m in de Skins winkels of online.

Deel deze blog: