Weareoneproject: het merk wat je ASAP wilt hebben!

Een paar maanden terug was ik bij Merci in Parijs en zag daar de toffe sweaters, t-shirts en kettingen van Weareoneproject. Ik was meteen super enthousiast maar had op dat moment weinig tijd om te kijken. Gelukkig is er Instagram en kon ik toch nog een t-shirt en ketting scoren! Tijd voor meer over het merk.

Weareoneproject is in oktober 2021 opgericht door Pascaline Audren. Dagelijks was zij bezig met yoga en meditatie. Na haar sessies tekende en schreef zij vaak, nog zonder doel of idee. Op een dag kwam ze op het idee om haar favoriete mantra’s te borduren op vintage sweaters. ‘May the long time’, ‘we are one’ en ‘love and light’. Ontwerpen geïnspireerd op basis van haar eigen (aan)tekeningen uit haar notitieblokjes. Dat geldt ook voor haar T-shirts collectie die ze ontwierp voor een coole pop-up in Parijs (the Reunion). Elk t-shirt is ontworpen op basis van een meditatie ervaring.

Vreugde en een goed gevoel
De collectie van weareoneproject bestaat uit vintage geborduurde truien, T-shirts met mantra’s, kettingen en tassen. Je wordt er heel blij van als je het ziet. Pascaline ontwerpt alles zelf en het wordt gemaakt in Frankrijk. De gedachte achter haar merk vind ik heel mooi. ‘We are one’ omdat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Ze wil zoveel mogelijk positieve boodschappen en gedachten, vreugde en een goed gevoel verspreiden omdat we toch al in een harde wereld leven. Vandaar dat je op haar kleding mantra’s, vrolijke woorden, blije kleuren en dergelijke terug ziet.

Handgemaakt en uniek
De kettingen zijn handgemaakt van katoen (tricotin) en fleuren je kleding gelijk op. Ik hoor mijn moeder al denken ‘wat moet jij met dat touwtje om je nek?’, maar ik vind ze echt heel leuk. Ik heb er nog maar één, maar eigenlijk vind ik het leuker als je er twee bij elkaar draagt. Een lange en een korte. Dan weet je dat ik binnenkort weer aan de Instagram-bel hang Pascaline 😊 De kettingen geven een speciaal effect door de verschillende kleuren katoengaren en edelstenen als kwarts, aventurijn, kattenoog, parels en soms ook met letters en woorden. Allemaal uniek.

Waar te koop?
Vooralsnog worden de kettingen en kleding verkocht in pop-ups in Parijs, St Barth, Hongkong, St Tropez en Malibu. Mocht je daar nou nèt toevallig niet in de buurt komen, dan kun je de items gewoon via Instagram (@weare1project) kopen. En, er komt binnenkort ook een webshop aan!

Deel deze blog: