GM Collin: pure luxe en weldaad voor je huid

Een chique pot, rijke crème en genot om op te smeren. Dat is de Mature Perfection Day Cream van GM Collin. Een voor mij nieuw merk waar ik zeker enthousiast over ben. Ik vertel je meer over het merk en natuurlijk die fijne dagcrème in die mooie verpakking.

Over GM Collin
Het verhaal van GM Collin begint 65 jaar geleden als een gerenommeerde Parijse dermatoloog ontdekt dat het gebruik van collageenkorrels de huid van slachtoffers van brandwonden helpt te genezen en herstellen. Dit vormde de basis voor wat later uitgroeide tot een huidverzorgingsmerk wat zich richt op huidverbetering, preventie en anti-aging. Daarbij maken ze gebruik van innovatie en hoogwaardige ingrediënten. Ingrediënten die zowel veilig zijn voor de gebruiker als het milieu. Een team van wetenschappers test, onderzoekt en ontwikkelt elke dag nieuwe producten in het laboratorium van GM Collin in Canada.

Ik vind het mooi dat het merk zich inzet om zo duurzaam mogelijk haar producten en verpakkingen te maken. En dat zij, naast dat ze milieuvriendelijk zijn, zich ook inzetten voor en doneren aan sociale projecten, zoals onderzoeksorganisaties voor borstkanker.

Mature Perfection Day Cream
Dit klinkt natuurlijk allemaal hartstikke goed en daarom vond ik het ook super dat ik één van hun dagcrèmes, Mature Perfection Day Cream, mocht uitproberen. Deze crème is voor vrouwen met een rijpere huid, die vaak wat doffer is, last heeft van volumeverlies en (fijne) lijntjes. Het bevat een combinatie van hydraterende, verzachtende, voedende ingrediënten, antioxidanten, ingrediënten met een ontstekingsremmende werking en die een anti-aging effect hebben (verstevigend en liftend, collageen stimuleren) op de huid. De witte, rijke substantie zit verpakt in een mooie goudkleurige pot.

Wat vind ik ervan?
Wat een mooie luxe pot! Dan heb je mij al voor de helft voor je gewonnen. En dan dat ingrediëntenlijstje. Gelukkig allemaal goede ingrediënten die doen wat ze beloven. Ik heb deze crème gedurende de zomermaanden gebruikt. Ik vond het een heerlijke crème! Smeert fijn uit, trekt goed in en werkt heel verzachtend, verzorgend, hydraterend en vervaagt fijne lijntjes. Elke dag weer een feestje om op te smeren. Wel even doorsparen voor een nieuwe pot, want hij is niet goedkoop maar doet dus wel z’n ‘ding’ 😊

Meer informatie?
Meer informatie over het merk en de aanschaf van producten vind je via de website van GM Collin.

 

Deel deze blog: