Feest: Pearls and Stripes 4 jaar!

Vandaag bestaat mijn blog 4 jaar! Whoop, whoop! Elk jaar ben ik weer verrast. Weer een jaar erbij en reden om even stil te staan bij het afgelopen blogjaar. Uiteraard weer veel lekkere crèmetjes, mooie & toffe sieraden, nagellak, make-up, heel de mikmak. Maar ook weer aandacht voor persoonlijke tripjes naar Kopenhagen, Parijs, Ibiza en Terschelling. M’n leven als schoolmoeder en als zwangere op m’n 40ste.

Als kind al schreef ik graag. Van opstellen over het eigenwijze krijtje op school tot aan schriftjes volpennen met avonturen op vakantie met m’n ouders en omschrijven van typetjes. Er is een heuse Simon Carmiggelt in mij verloren gegaan.

Soms vind ik het maar maf dat door mijn blog mijn vriendinnen weten wat ik doe of wat er in mij omgaat. Blijkbaar komt ’t er in het dagelijks leven niet van om dat te bespreken. Of is die behoefte er niet. Nog steeds zijn er familie en vrienden die nog nooit m’n blog bekeken hebben. Best gek.

De interactie met volgers vind ik het leukst. Lieve en gezellige persoonlijke berichtjes, aangesproken worden op straat, bij de slager of op ‘t strand omdat jullie m’n blog lezen. Win-pakketjes thuis afgeven en leuke mensen ontmoeten. Super!

Het persoonlijke delen in combinatie met beauty, fashion en accessoires vind ik steeds leuker worden. Waar ik er vorig jaar nog over nadacht om te stoppen met bloggen en soms de druk voelde, heb ik dat niet meer. Er zijn zoveel leuke dingen, merkjes en mooie producten om te delen. Ik blijf gewoon bij wat ik zelf wil…en hopelijk blijft dat voor jou leuk om te lezen. Anders hoor ik het wel hè? Bij de slager, op ’t strand of gewoon via een berichtje ??!

Foto: VPanteon/Getty Images 

Deel deze blog: