Nieuw: OPI Scotland

OPI heeft weer een reeks nieuwe nagellak voor dit najaar. Maar liefst 12 nieuwe kleuren in de Scotland Collection.

De collectie is geïnspireerd op verschillende ruitvariaties die dit najaar ‘o-zo-trendy’ zijn in fashion. Daarmee legde OPI al snel de link met Schotland. Denk aan hellingen met paarse heide, bladeren in warme herfstkleuren (rood, oranje, diep groen), uitgestrekte kustlijnen en vele meren en rivieren in diverse blauwtinten. De namen van de nagellakjes hebben ook allemaal een link met typisch Schotland, zoals A Little Guilt Under The Kilt, Nessie Plays Hide and Sea-k, Edinburgh-er & Tatties, Rub a Pub-Pub, You’ve Got that Glas- Glow.

Alle kleuren van de Infinite Shine Scotland nagellak zijn identiek aan de flesjes, behalve Nessie Plays Hide & Sea-k. Die is iets blauwer dan het flesje doet vermoeden. Het advies van OPI is eerst de primer aanbrengen, dan 2x nagellak en eindigen met een gloss. Zo zou het zeer lang moeten blijven zitten.

Mijn absolute favorieten zijn; Things I’ve Seen In Aber-Green (donkergroen), Good Girls Gone Plaid (aubergine) en Rub-a-Pub-Pub (donkergrijs). Geen keuze in te maken, alle drie zijn musthave kleuren voor mij! Ik vind de nagellak fijn lakken, mooi glanzend (ook zonder de gloss), streeploos en intens van kleur. Ze zijn iets duurder dan de ‘normale’ lak maar zeker glanzender en langer houdbaar.

De nagellak van OPI is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: