Fijne reinigers

Terwijl ik deze blog schrijf, besef ik mij maar al te goed wat ik allemaal voor mijn gezicht gebruik. Een hoop! Een onderschat product is toch vaak wel de reiniger. Die bereidt je huid immers voor op je verdere gezichtsverzorging en zorgt ervoor dat de werkstoffen van je serums en crèmes beter worden opgenomen. Vandaag deel ik 3 fijne reinigers met je die ik op dit moment gebruik.

P1030384

LL Regeneration System Vitality- Annemarie Börlind
Annemarie Börlind heeft een hele fijne, zachte reiniger voor je gezicht, hals en decolleté. Het is een milk die je lekker in je droge huid masseert en daarna met lauwwarm water afspoelt. Deze milde reinigingsmelk bevat plantaardige oliën en vetten om niet alleen je huid goed van vuil en make-up te reinigen maar ook gelijk te verzorgen en vitaliseren. Hij maakt je huid zacht en droogt ‘m niet uit. Ik gebruik ‘m voornamelijk ’s avonds om mijn make-up goed te verwijderen. Een fijn product, van een fijn merk!

P1030387

Purifying Gel Wash- Clephar
Deze gel reiniger gebruik ik altijd ’s ochtends. Je hebt er maar weinig van nodig, want hij schuimt lekker in aanraking met water. Hij werkt zuiverend, bacteriewerend en normaliseert je talgfunctie en is eigenlijk bedoeld voor de gemengde tot vette huid. Hoewel ik die niet heb, vind ik het toch een fijne reiniger. Hij geeft namelijk een fris gevoel en droogt mijn huid niet uit. Ik gebruik ‘m ook weleens ’s avonds in combinatie met het Lotus Water van Clephar. Een fantastische lotion die je huid hydrateert en zorgt voor een fris gevoel.

P1030394

Cream Cleanse- Medik8
Deze milde reinigingscrème reinigt niet alleen je huid, maar geeft tegelijkertijd een milde peeling. De Cream Cleanse is geschikt voor een normale tot droge huid. Je brengt de crème aan op je huid en masseert ‘m met vochtige vingertoppen in. Daarna spoel je ‘m af met lauwwarm water. De reiniger bevat amandelzuur om dode huidcellen te verwijderen en je huid gladder te maken. Daarnaast bevat hij sweet orange oil om je huid te kalmeren en dit ingrediënt heeft tegelijkertijd een ontstekingsremmende werking. De reiniger ruikt echt super lekker! Je mag ‘m in principe twee keer per dag gebruiken, maar zelf gebruik ik ‘m gedurende de zomermaanden een paar keer per week ’s avonds vanwege het peeling-effect. Dan ben ik extra voorzichtig in verband met de zon.

Deel deze blog: