Leuk merk: Ganni

Op dit moment ben ik helemaal fan van het Deense merk Ganni! Mijn zomergarderobe hangt er redelijk vol mee. Rokjes, shirts en jurkjes. Mijn maandsalaris kan ik er wel aan kwijt. Toffe prints, mooie statement pieces maar ook leuke basics en voor een redelijke prijs-kwaliteit verhouding . Vrouwelijk en stoer. Voor naar je werk of leuk feestje. Doe mij maar copi-paste de hele collectie in mijn kast.

Op de foto draag ik een rok en jurk van de voorjaar-zomercollectie 2017. Ganni komt vier keer per jaar met een nieuwe collectie. Inmiddels is de nieuwe collectie alweer uit! Daar zit een geweldige panterprint jas tussen, diverse leuke jurken en T-shirt met okergele print van een croissant šŸ™‚ Naast kleding ontwerpt Ganni ook tassen, schoenen, badkleding en lingerie.

Neem maar eens een kijkje op de website van Ganni of google op andere websites naar het merk want het is nu volop sale!

Deel deze blog: