Lace it up met Starskin!

Starskin heeft een nieuw masker! Het Lifting Lace Plumping V-Shape Compression Mask. Het verbaast je vast niet dat ik dit masker snel wilde uitproberen.

Dit masker is geïnspireerd op de medische wetenschap en compressiebehandelingen. Het verstevigt, verzorgt en werkt anti-aging voor je gezicht en kaaklijn. Het is een katoenen sheet mask, maar dan van kant. Het masker is doordrenkt in een serum op basis van lotus water en hyaluronic acid. En dit keer is doordrenkt ook echt doordrenkt want het masker is vrij ‘nat’.

Starskin1

Je vouwt het masker voorzichtig open en verwijdert de beschermlaag. Daarna leg je het masker op je gereinigde gezicht en breng je de lussen van zowel het bovenste als onderste deel van het masker over je oor. Zo sluit het masker naadloos aan op je gezicht. Het onderste gedeelte is bedoeld voor je kaaklijn. Die wordt ook meegenomen in de verzorging en versteviging. Na ruim 15 minuten kun je het masker verwijderen. Het restant spoel je niet af met water, maar masseer je juist in je gezicht, hals en decolleté zodat het serum nog meer in je huid kan trekken.

Mijn ervaring 
Opvallend is dat na het verwijderen van dit masker mijn huid nog vrij ‘nat’ was. Het serum trekt minder snel in je huid dan de andere sheetmasks van Starskin. Mijn huid voelde na het gebruik fris en goed gehydrateerd aan en heeft een stralende boost gekregen! Maar die natuurlijke facelift…was het maar waar.

Starskin2
Ik vind het een fijn masker. Het is makkelijk voor mee op vakantie. Lekker na een dagje in de zon je huid trakteren op een flinke vochtboost.

Het Lifting Lace Plumping V-Shape Compression Mask is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

 

Deel deze blog: