*Win* Charlie Choe sleepwear

Ik ben dol op leuke sleepwear. Maar vaak is het nog wel een ondergeschoven kindje en besteden vrouwen er minder graag geld aan. Ik vind het zowel leuk als belangrijk. Zit denk ik wel een beetje in hetzelfde hoekje als waarom ik altijd twee dezelfde sokken (zonder gaten!) aan heb en matching underwear…stel je voor dat ik een ongeluk krijg en in het ziekenhuis beland. Lig ik tenminste niet met kapotte pantykousen en in een tokkie pyjama. Tja, je kan je maar ergens op voorhand druk over maken.

Zelf draag ik graag het merk Charlie Choe. De nachthemden, shorts, pyamabroeken en jumpsuits hebben leuke prints, zijn van fijn materiaal en zitten super comfi. Zonde bijna om alleen maar in bed te dragen!

CharlieChoe3

Op de foto draag ik de pyjama tank top prism pink met pyjama short fair ticket. En het leuke is; ik mag één setje weggeven!

Wat moet je doen?

  1. Like de Facebookpagina van Pearls & Stripes blog
  2. Laat in het bericht onder mijn Facebookpost weten waarom jij dit leuke setje moet winnen én
  3. Like de Facebookpagina van Charlie Choe Sleepwear

Heb jij aan alle drie de voorwaarden voldaan, dan maak jij kans op hetzelfde leuke sleepwear setje als ik aan heb op de foto (in je eigen maat)! Meedoen kan t/m zaterdag 1 juli. Op zondag 2 juli 2017 maak ik de winnaar bekend.

Deel deze blog: