Fris en verzorgd het nieuwe jaar in met Urtekram

In mijn eerste blog van het nieuwe jaar tip ik jou op wat fijne producten van Urtekram Beauty die ik mocht reviewen. Urtekram is een Deens merk wat ik al langer gebruik voor lichaam- en haarverzorging. Alle producten zijn zo fijn en zacht voor je huid. En nog eens leuk geprijsd ook. Ik mocht weer een aantal producten reviewen en vertel je over mijn ervaring!

Soft Wilde Rose
Laat ik beginnen met de nieuwste lijn van Urtekram: Soft Wilde Rose. Hier zijn zowel body-als haarproducten van met voedende ingrediënten als aloë vera en shea boter samen met de geur van botanische rozen. De producten bestaan uit minstens 99% natuurlijke ingrediënten. De geur van rozen is subtiel en komt vrij bij gebruik op je huid, maar is daarna niet overheersend. Ik testte uit deze lijn de handcrème, bodylotion en douchegel. Stuk voor stuk hele fijne producten! Ik houd toch altijd zo van een lekkere douchegel en deze is gewoon een heerlijke gel die je huid verfrist en niet uitdroogt. Zowel de bodylotion als handcrème zijn subtiel qua geur, rijk qua crème maar trekken snel in. Super fijn!

Soothing Lavender
Van de rustgevende lavendel-lijn Soothing Lavender mocht ik de Body Scrub uitproberen. Echt een aanrader deze crèmige scrub voor je lichaam. Het fijne aan dit product vind ik dat ie lekker romig is en je huid verzacht en hydrateert. Zeker nu in de koudere wintermaanden. Lekker om daarna je huid in te smeren met de bodylotion van Soft Wilde Rose.

Spicy Orange Blossom
Tot slot testte ik de Spicy Orange Blossom Ultimate Repair Shampoo & Conditioner. Dat zijn een herstellende en hydraterende shampoo en conditioner geschikt voor droog en beschadigd haar. De producten bevatten verzachtende en verzorgende ingrediënten als sheabutter en jojobaolie. Tijdens het wassen komt de heerlijke geur van kruiden gecombineerd met oranjebloesem vrij.  Je krijgt echt een beetje dat wellness-gevoel tijdens het haren wassen 🙂 Naast conditioner en shampoo vind je binnen deze productlijn ook douchegel, bodylotion, handcrème en handzeep.

Mijn ervaring
Ik vind de producten van Urtekram echt super! Ik heb nog nooit iets geprobeerd wat niet fijn was. Ik schreef er dan ook al meerdere reviews over. Echt een merk om toe te voegen aan je dagelijkse routine. Ook voor je kids! Er is inmiddels ook gezichtsverzorging van, maar daar heb ik nog geen ervaring mee. Het enige wat ik zelf niet zo vaak gebruik, zijn de haarproducten. Maar dat komt omdat ik de haarverzorging van mijn kapper gebruik. Maar de Rasul Shampoo Volume van Urtekram is ook echt wel een aanrader!

Over het merk
Het Deense Urtekram Beauty bestaat al sinds 1972 en heeft biologische verzorgingsproducten voor gezicht, haar, body en tanden. Naast biologisch zijn de producten ook vrij van parabenen, siliconen en synthetische toevoegingen, en gemaakt van plantaardige ingrediënten. Alle verpakkingen zijn ook nog eens gemaakt van milieuvriendelijk plastic dat wordt gemaakt van suikerrietafval. Urtekram Beauty heeft het vegan keurmerk en een Zero Plastic Inside en Ecocert-certificering. Kortom: hartstikke goed voor jou en het milieu.

Verkrijgbaar en meer info
De producten van Urtekram zijn o.a. te koop bij diverse (online) natuurwinkels en drogisten. Veel producten zijn nu met korting verkrijgbaar via de website van Holland and Barrett en meer informatie vind je op de website van Urtekram Beauty.

Deel deze blog: