Tip: Mini Miracles Boxes van Skins Cosmetics

Voor wie net als ik dol is op de Skins Cosmetics Summer en Holiday box, heb ik goed nieuws! Er zijn nu ook Mini Miracles boxes van Skins Cosmetics! Kleine beautyboxen met een selectie van luxe miniaturen van de niche merken die deze fijne winkel verkoopt. Ik vertel je wat erin zit én elke mijn favoriet is!

In mooi blauwe kartonnen boxen met het welbekende logo erop zitten 6 luxe miniaturen (> 10 ml) verpakt. Dus niet zomaar voor eenmalig gebruik, maar je kunt ze gewoon ook echt even goed testen! En ook heel handig om te bewaren voor je vakantie of stedentrip.

Skins Cosmetics Mini Miracles 1
In deze box vind je een mix van huid-, lip- en haarverzorging, parfum en make-up. Om te beginnen met het Advance Plumping Serum van Patyka. Een heel mooi merk skincare en een fijn serum wat ik zelf ook tijd gebruikt heb. Hydratatie to the max en voor het opvullen van fijne lijntjes. En niet alleen je huid kan wel wat hydratatie gebruiken, je haar ook. Dan zit je goed met dit Hydrating Melting Mask van Christophe Robin. Verder kun je nooit genoeg lippenbalsems hebben. De Rosebud Salve is immer fijn voor je lippen.

Dan maakt maakt Skins je ook nog blij met twee lekkere geuren. Het luxe parfumhuis D’orsay laat je kennis maken met Il n’y a pas de bien ni de mal (een mond vol). Een geweldig merk dat is geïnspireerd door de geheime liefde van de parfumeur, die in elke geur of geurkaars een heimelijke boodschap verstopte. Een hele lekkere geur op basis van oud, patchoeli, vanille en wierrook. De andere lekkere geur is Juliette has a gun, Not a Perfume. Voor de kenners onder ons te vergelijken met Molecule 01. Een geur bestaande uit slechts 1 molecuul, ambroxan, en ontwikkelt zich bij iedereen op een andere manier. Blijft een heerlijke geur.

Tot slot vult deze beauty box zich met het Amerikaanse make-up merk RMS. Je hebt de kans om kennis te maken met de subtiele, licht reflecterende poeder van dit merk. Zo zie jij er begin dit jaar in ieder geval stralend uit!

Skins Cosmetics Mini Miracles 2
Ook in de tweede mini beautybox vind je een mooie mix van huid-en haarproducten, parfum en een wasmiddel. Ja, je leest dat laatste goed! Ook je was mag lekker ruiken bij Skins. Cashmere Cotton is echt zo’n lekkere luxe hotelkamer geur. Heerlijk!

Als er iets van het skincare merk Verso in een Skins box zit, word ik instant blij. Ik vind dat echt een super merk! Daily Glow is een getinte dagcrème met super krachtige en goede ingrediënten. Echt een topper richting voorjaar!  Ik vond het leuk om eens kennis te maken met het merk Zelens. Een dag-en nachtcrème op basis van vitamine D. Een kalmerende en hydraterende crème. Voor wie liever een voedende anti-aging creme wil, biedt het Franse skincare merk Caudalie hulp!

De haarproducten van Christophe Robin zijn altijd het neusje van de zalm. Dit romige haarmasker is ook ideaal om lekker te bewaren voor als je straks weer eens een nachtje weggaat. Tot slot zit er in deze beautybox de geur Delina van Parfums de Marly. Een zoete, sensuele geur die een vleugje fruitig is. Niet direct mijn keuze maar ik weet zeker dat ie veel vrouwen aanspreekt!

Favoriet?
Goede tip he, die mini Miracles boxes? Ik vind beide boxes leuk. Het is maar net wat je meer aanspreekt natuurlijk. Box 2 vind ik wat meer ‘volwaardig’. Je krijgt echt mooie producten en relatief veel inhoud. Dus dat is mijn favoriet! Maar de geuren en het serum uit box 1 zijn ook echte toppers voor wie ze nog niet kent. Kortom: geef box 2 maar als je een kadootje voor iemand anders zoekt. En koop voor jezelf maar lekker allebei de boxes. Heb je verdiend 😊

Nieuwsgierig geworden naar de boxen en de prijs? Ga naar de website van Skins Cosmetics.

Deel deze blog: