Fantastisch: lipverzorging Sensai

Waarschijnlijk zul je mij voor deze beautytip enigszins voor gek verklaren, maar eenmaal geprobeerd wil je echt niet meer anders. Ik heb het over de Sensai Total Lip Treatment en Total Lip Gloss. Fantastische lipverzorging, maar niet goedkoop. Lees maar even waarom het ze dan toch echt hun geld waard zijn.

Total lip treatment
Toen ik voor het eerst dit product als tip kreeg voor fijne lijntjes rondom de lippen dacht ik ‘ja tuurlijk, een crèmepje voor rondom je lippen dat echt werkt. En dan nog zo duur ook (rond de 90 euro voor 15 ml. Hoppa!)’. Maar toen ik eenmaal een sample kreeg en het elke avond gebruikte, wilde ik niet meer anders. Het maakt je lippen zo ontzettend glad, zacht en vult die kleine krasjes/fijne lijntjes boven je lippen echt op! Moet je het natuurlijk wel even een paar maanden gebruiken. Maar met een flacon van 15 ml doe je ook echt heel lang. Ik gebruik ‘m alleen voor het slapen gaan en doe er meer dan een half jaar mee. Een fillertje kost meer meiden.

Total lip gloss
De Total Lip Gloss van Sensai gebruik ik overdag. Als verzorging op m’n lippen en voor de mooie glans. Ik heb altijd het idee dat m’n lippen er meer volume door krijgen. Een beetje een plumping effect zonder dat getintel. Het glansje is zo mooi dat ik dan eigenlijk nooit een lipstick ofzo eronder gebruik. Deze lipgloss is er sinds een tijdje ook in kleurtjes. Ook mooi. Maar mijn favoriet is naturel. Soms zijn er weleens pakketjes waar je de Total Lip Gloss kunt kopen met een 5 ml sample van de Total Lip Treatment. Ik zeg: doen!

En anders is de lipverzorging onder andere te koop via Ici Paris Xl.

Deel deze blog: