Winactie Valentijnsdag

Ik heb een super toffe winactie voor Valentijnsdag! In samenwerking met Parfumerie VIVE in Middelharnis mag ik een PCA ‘rode loper’ behandeling weggeven aan één van mijn volgers. Een zuurstofbehandeling die jouw huid echt een boost en stralende look geeft! Direct resultaat zodat je gelijk rode loper waardig bent. Lees snel hoe jij kans maakt om deze heerlijke treatment te winnen!

In Middelharnis vind je de fantastische parfumerie VIVE. Een begrip in de omgeving! Een selectie van prachtige nichemerken, skincare specialisten die nog ‘ouderwets’ goed advies geven, dikwijls leuke, nieuwe merken, events én fijne salonbehandelingen. Ik rijd er met plezier driekwartier voor vanuit mijn woonplaats naartoe. Het is echt een uitje en genietmoment. Ik was dan ook super enthousiast dat ik speciaal voor Valentijnsdag een 60 minuten durende PCA Oxygen Treatment mag weggeven aan één van mijn volgers.

Over het merk
PCA Skin is een van oorsprong Amerikaans merk skincare wat bestaat sinds 1990. Het is een mooi merk wat net een stapje verder gaat dan de meeste skincare. Het is namelijk medisch georiënteerde huidverzorging die geschikt is voor een breed scala aan huidproblemen. PCA Skin is daarmee een autoriteit op het gebied van hoogst effectieve behandelingen en huidverbeteringsproducten voor dagelijks gebruik. Alleen erkende professionele schoonheidssalons mogen deze producten verkopen en de behandelingen geven.

De kracht van zuurstof!
De PCA Oxygen Treatment is een anti-oxidatie behandeling die huidbeschadigingen door vrije radicalen voorkomt en de huid verbetert. Oxidatie en stress zijn namelijk factoren die een flinke bijdrage leveren aan vroegtijdige huidveroudering.

De PCA Oxygen Treatment bevat onder andere een peeling op het gebied van milde fruitzuren. Deze peeling is geschikt en veilig voor alle huidtypen. Of je nou een huid met fijne lijntjes, een acnehuid of (ontstekings)gevoelige huid hebt. De zuurstoftoevoer en doorbloeding van je huid worden door de behandeling goed gestimuleerd. Hierdoor worden niet alleen de werkstoffen van het masker en de bijbehorende producten beter opgenomen, maar krijg je ook nog eens een stralende, goed gehydrateerde huid!

winactie-valentijnsdag

Winactie
Klinkt goed hè die behandeling? Ik mag dus aan één van mijn volgers de 60 minuten durende PCA Oxygen Treatment weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken op deze fijne treatment?

· Volg mijn Instagram (@pearlsandstripesblog)
· Volg het Instagram-account van @parfumerievive
· Laat in een reactie onder mijn Instagrampost weten dat je meedoet met de winactie.

Heb jij aan deze 3 voorwaarden voldaan? Dan maak jij kans op de PCA Oxygen Treatment bij Parfumerie VIVE in Middelharnis. Meedoen kan t/m zondag 13 februari 2022. Op maandag 14 februari maak ik de winnaar bekend.

De kadobon is geldig t/m 30 juni 2022 en niet inwisselbaar voor producten of andere behandelingen.

Deel deze blog: