Getest: ARTDECO make-up

Afgelopen week mocht ik verschillende producten van het make-up merk ARTDECO proberen. Ik nam deel aan een testpanel en kreeg mooie producten thuisgestuurd. Omdat ik het oprecht fijne producten vind, wil ik het merk graag met je delen!

ARTDECO is een van oorsprong Duits merk. Het wordt ook in Nederland verkocht, voornamelijk bij schoonheidssalons maar ook online. Het zijn kwalitatief fijne producten voor een betaalbare prijs en het aanbod aan producten is ook nog eens zeer uitgebreid. Ik heb zelf nog lang niet alle producten geprobeerd, maar kan je in ieder geval meer vertellen over de producten die ik mocht testen.

Twist for volume mascara
Dit is een twee in één mascara, hij geeft zowel volume als lengte aan je wimpers. De mascara brengt gemakkelijk aan en je kunt de borstel twee kanten opdraaien voor het effect wat jij wilt bereiken. De mascara is mooi intens zwart en separeert je wimpers goed. Geen klonten of vliegenpoten gelukkig.

Brow filler
Ik testte de wenkbrauwgel van ARTDECO in de kleur light brown (2). Een perfecte kleur voor blondines zoals ik. Je brengt er je wenkbrauwen makkelijk mee in model en geeft ze tegelijkertijd een mooie kleur. Het effect is heel natuurlijk want je benadrukt er de vorm van je eigen wenkbrauwen mee, maar maakt ze wat intenser. De gel droogt snel en blijft de hele dag zitten.

High performance eyeshadow styler
Dit is een creamy oogschaduw stick die je gemakkelijk aanbrengt. Je kunt ‘m alleen gebruiken als oogschaduw op je bewegend ooglid of ook als highlighter door ‘m onder je wenkbrauwen aan te brengen. Dat laatste doe ik zelf ook altijd, omdat ik vind dat je ogen en wenkbrauwen dan mooier uitkomen. Deze oogschaduw stick blijft echt heel de dag zitten, is ook nog eens waterproof en is in een groot aantal kleuren verkrijgbaar.

Bronzing powder compact long-lasting
Deze bronzing powder zorgt voor die sunkissed-feeling die we nu zo erg missen. Het zorgt er gelijk voor dat je er gezond uitziet op een natuurlijke manier. Er zit een sponsje als applicatie bij maar ik vind het zelf fijner om met een powder kwast de twee kleuren te mengen en aan te brengen over heel m’n gezicht. De donkerste kleur breng ik dan als laatste nog een keer apart aan op m’n jukbeenderern en voorhoofd, voor een natuurlijk effect. De bronzing powder is in meerdere kleuren verkrijgbaar. ARTDECO claimt dat het product longlasting is, maar dat effect heb ik helaas niet. Maar misschien zit ik ook wel gewoon teveel met m’n handen aan m’n gezicht.

High precision liquid liner
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit eyeliner gebruik. Maar doordat deze vloeibare eyeliner van ARTDECO zo makkelijk aanbrengt en mega goed blijft zitten, denk ik dat ik het vaker ga gebruiken. Het penseelpuntje is lekker dun dus daarom vind ik het zo fijn werken en heb je niet gelijk zo’n dikke streep boven je oog.

Lips
Normaal gesproken gebruik ik vaak lipgloss. Dat werkt snel en gemakkelijk voor mij en is bovendien altijd lekker vettig. Maar de Perfect Color lipstick (830) van ARTDECO is dat ook. Lekker vettig! Heel fijn. En als er nou weleens last van hebt dat je lipstick uitloopt, dan heeft ARTDECO de Invisible lip contour. Dat is een doorzichtig lippotlood wat je aanbrengt langs de contouren van je lippen. Zelf heb ik er geen last van dus vind ik het moeilijk om een oordeel te vellen erover. Maar het is het proberen waard, mocht jij er wel last van hebben. En als je wilt voorkomen dat je lipstick afgeeft met kussen of op glazen dan is er de Magic Fix. Dit doorzichtige product breng je aan over je lipstick en brengt een beschermende laag aan over je lipstick. Het ging bij mij wat licht tintelen doordat het product alcohol bevat. Dat tintelen hoort erbij staat in de bijsluiter. Ik ben dan alleen wel bang dat als je het vaker gebruikt de alcohol je lippen uitdroogt. Het product zorgt er zeker voor dat je lipstick beter en langer blijft zitten. Maar niet helemaal kus-en vlekbestendig ervaarde ik ?

Kortom: ik vind de producten van ARTDECO echt wel heel fijn. Niet allemaal, maar de meeste producten wel. Het is een goede prijs-kwaliteitverhouding en het proberen zeker waard. En met zo’n uitgebreid aanbod zit er vast en zeker wel wat voor je tussen!

Deel deze blog: