Glow up met Pixi

Het make-up en skincare merk Pixi zag ik vaker voorbij komen bij beautybloggers en parfumerieën. Het is opgericht door make-up artist Petra Strand die het tijd vond voor een eigen pure, huidvriendelijke beautylijn. Als moeder van 4 kinderen weet ze wat wij vrouwen nodig hebben; multitasking huidverbeterende producten die de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw naar voren haalt, alleen dan beter. Flawless in a few fuss-free minutes – that’s what Pixi is all about! Ik testte 2 populaire producten van Pixi; de Glow Tonic en het Nourishing Sleep Mask.

Pixi Glow Tonic
De Pixi Glow Tonic is een exfoliërende tonic met 5% glycolic acid (glycolzuur). Dit is een fruitzuur wat je dode huidcellen verwijdert en zorgt voor een mooie frisse en gezonde uitstraling (glow). De glow tonic is alcoholvrij, geschikt voor alle huidtypen en mag je in principe dagelijks gebruiken. Ik zou het gebruik wel opbouwen om te zien of je huid er goed tegenkan. Bij een gevoelige huid zou ik elke dag niet aanraden. Ik gebruik ‘m zeker 3 keer per week en vind het een heel fijn product! Het zorgt echt voor een frisse uitstraling!

Pixi Nourishing Sleep Mask
Dit nachtmasker van Pixi is een hele fijne vervanger van een gewoon gezichtsmasker. Minimale inspanning, maximaal effect. Het is een lekkere witte, romige substantie die je ’s avonds na je reiniging (bij mij een heel ritueel) aanbrengt op je gezicht. Zodra het product in aanraking komt met je huid verandert het in een transparante crème die vrij snel intrekt. Geen hond (of man) die ziet dat jij een masker ophebt.

Het nachtmasker ruikt heel lekker en bevat fruit- en bloemenoliën, hyaluronzuur en andere hydraterende en voedende ingrediënten. De andere ochtend is mijn huid altijd super goed gevoed, gehydrateerd en zacht. Pixi geeft aan dat je het masker 2 tot 3 keer per week kunt gebruiken en dat doe ik ook. Ook een goed product voor als je gaat vliegen om je huid intens te hydrateren.

De producten van Pixi zijn onder andere te koop via Babassu en Cosmania.

Deel deze blog: