Mijn favo high lighters

Van een beetje high lighter knapt iedereen op. Het geeft je huid een mooie glans en frisse look. En dat staat gelijk aan jeugdig ? Er zijn veel verschillende high lighters; vloeibaar, creamy of in poedervorm. Op dit moment zijn mijn 2 favo’s Nars The Multiple (creamy) en Mua Luxe- Light Lustre (liquid).

Nars The Multiple
Dit is een multi-functionele high lighter in de vorm van een stick. Multifunctioneel omdat je ‘m niet alleen op je jukbeenderen aan kunt brengen, maar ook op je ogen of lippen voor een subtiele glans. Deze high lighter van Nars is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zelf heb ik Copacabana, de meest populaire en gangbare kleur. Het is een beetje parelmoer, maar daardoor vrij neutraal en geschikt voor een lichte huidskleur.

De creamy stick geeft je huid echt een mooie subtiele glow. Je kunt ‘m op 2 manieren aanbrengen. Rechtstreeks met de stick, vanaf je jukbeenderen breng je een streep aan richting je slaap. Daarna vervaag je ‘m een beetje met je vingertoppen. Zo heb je niet van die hiawatha strepen op je gezicht ?

Of je brengt het product eerst op je vingers aan en dan wrijf je het over je huid. Doordat het een crèmig product is kun je het gemakkelijk blenden en smelt het mooi samen met je huid. Ik breng ‘m zelf met m’n vingertoppen aan omdat ik dat iets makkelijker vind. Ik maak een beetje appelwangetjes en zoek een stukje huid die nog glad is…..vermijd namelijk rimpels want die accentueer je alleen maar met glans.

Mua Luxe- Light Lustre
Deze vloeibare high lighter geeft je gelijk een zonnige gloed, alsof je al wat eerste zonnestralen hebt opgevangen. Het is een beetje een goudbruine tint. Ideaal voor de getinte huid.

Ik breng altijd een klein beetje van de high lighter aan met het pipetje op m’n hand. Daarna tip ik een klein beetje high lighter aan op m’n jukbeenderen en wrijf ‘m wat uit. Dit is echt een mooie high lighter voor het voorjaar en zomer. Kissed by the sun uit een potje!

Nars The Multiple koop je onder andere bij de Bijenkorf en Mua Luxe via de Kruidvat.

Deel deze blog: