Lift & boost met Absolution

Als ik iets mag testen van Absolution dan ben ik standaard blij. Ik vind eigenlijk alles van dit Franse skin- en bodycare merk fijn. Ik weet van te voren dat het product goed is, vanwege de natuurlijke ingrediënten, geur en werking voor je huid. Vandaag vertel ik je meer over Le Booster Lift.

Le Booster Lift is een verstevigend, hydraterend en liftend serum. Het bestaat voor 99% uit natuurlijk ingrediënten als de Roos van Jericho (opstandingsplant), equisetum, haver en calcium. Allen gericht op hydratatie, hertstellen van het vochtgehalte van de huid en anti-aging.

Je kunt Le Booster Lift als een serum gebruiken onder je dag- of nachtcrème. Maar je kunt ‘m bijvoorbeeld ook mengen met een crème van Absolution. Zo krijg je je eigen op maat gemaakte crème. Het is een gelige, dunne substantie die heerlijk ruikt naar de bekende Absolution geur (heel natuurlijk).

Wat ik ervan vind?
Ik gebruik de booster als serum, voornamelijk ’s avonds. Het trekt heel snel in je huid, dus je kunt vrijwel direct je nachtcrème er overheen aanbrengen. Als ik de andere morgen wakker word is mijn huid echt heel goed gehydrateerd, kalm en glad. Persoonlijk geloof ik er niet zo in dat een crème je huid kan liften of echt steviger kan maken. Alles zakt nou eenmaal in naarmate we ouder worden. Wel geloof ik erin dat een crème je huid kan verbeteren en door goede hydratatie e.d. je huid ook echt er gezonder uit kan zien en gladder waardoor rimpels wat vervagen. En dat doet dit serum zeker. Echt een heel fijn product.

Over het merk
Absolution is natuurlijk, biologisch, zonder parabenen, parfum en synthetische stoffen. En dit alles in hippe, ecologische verpakkingen. Absolution gelooft in cosmetica op maat. Persoonlijk, en afgestemd op ieders huidbehoefte. Met de producten van dit merk kun je mixen en matchen totdat je je eigen op maat gemaakte huidverzorging hebt.

Meer informatie over Absolution en Le Booster Lift vind je op de website.

Deel deze blog: