MAC in Monochrome

Eén van de nieuwste make-up collecties van MAC is MAC in Monochrome. Een volledige look -ogen, lippen en wangen- in dezelfde matching kleur. De trend voor het voorjaar 2019. Ik ben fan!

De MAC in Monochrome bevat 6 verschillende cult-favoriete kleuren; Ruby Woo (rood), Velvet Teddy (nude), Diva (dieprood), See Sheer (koraalroze), Candy Yum- Yum (Barbie roze) en Heroine (fel paars). Elke look heeft een lipstick, lipglass, blush, oogschaduw en glitter.

Zelf ben ik he-le-maal fan van Velvet Teddy. Wat een prachtkleuren zijn dat! Allemaal nude-varianten. De lipglass was echt in een mum van tijd uitverkocht, dus daar greep ik naast. Maar de lipstick (Velvet Teddy) is echt fantastisch mooi. Mat, maar niet dat je van die droge lippen krijgt. De kleur blijft echt heel lang zitten. Van de oogschaduw zijn er 2 tinten. Ik heb zelf de lichtste, matte variant (Soft Teddy). Een mooie kleur voor een dagelijkse look. Over de blush (Sur) dacht ik eerst ‘ach zoiets heb ik al wel’, maar hij is toch echt wel heel mooi en goed gepigmenteerd. Een mooie naturelle look met alles in matching kleur.

Ik vind de make-up  van MAC heel fijn. Een goede kwaliteit-prijs verhouding en altijd mooi pigmentatie van kleuren. De MAC in Monochrome make-up collectie is onder andere te koop via parfumerie Douglas.

Deel deze blog: