Susan Bijl shoppingbags

Hip en functioneel. Dat zijn de tasjes van Susan Bijl. Wat maakt deze tasjes zo populair? Ik zocht het voor je uit!

Op menig website en hippe boetiek komt je de felgekleurde shopping bags van gelijknamig merk en ontwerpster Susan Bijl tegen. Het model tas is gebaseerd op de simpele plastic tas. Een modieuze, herbruikbare boodschappentas.

De tassen zijn gemaakt van ripstop nylon; hetzelfde materiaal als waar vliegers van gemaakt zijn. Sterk, waterafstotend en duurzaam/ functioneel. Alle tassen hebben een diagonale streep, het herkenbare Susan Bijl- signature. De tassen worden wereldwijd verkocht en in Rotterdam is de flagshipstore. De shopping bags zijn er in 3 maten; S, M en L. Zelf heb ik maat M, type Hans & Charlotte. Een super fijn formaat voor een boodschapje of mee voor naar je werk bijvoorbeeld.

Zoals Susan Bijl het zelf zegt: “Het lijkt misschien een simpel tasje, maar zodra je het gaat gebruiken, zal je zien hoe fijn het is.” Dat kan ik alleen maar beamen! Super stevig. Echt een verschil met die andere opvouwbare nylon tasjes. En een stuk hipper natuurlijk!

Het complete overzicht aan tassen en inmiddels ook nieuwe producten uit de koker van Susan Bijl (regenjacks, rugtassen, etuis en keycords ) vind je op de website.

Deel deze blog: