Schoon, verzorgt haar met Royal Kis

All-in-ones zijn niet nieuw. Producten die je haar reinigen en verzorgen. Toch had ik het nog niet eerder geprobeerd. Ik mocht de cleanditioner van Royal Kis Amsterdam proberen, het bijbehorende haarmasker en stylingproduct van dit merk. Wat ik ervan vond? Lees snel verder!

Repair Cleanditioner (300 ml)
Deze cleanditioner is zoals eerder gezegd een shampoo en conditioner in één. Royal Kis heeft in totaal 5 cleanditioners, voor elk ‘haarprobleem’. Ik testte de Repair Cleanditioner, speciaal voor beschadigd of chemisch behandeld haar. Keratine herstelt de beschadigde gedeeltes van het haar en poloxamine (een alternatief i.p.v. siliconen) legt een beschermend filmpje rondom het haar.

Het is een doorzichtige substantie die lekker ruikt en goed schuimt. Je brengt ‘m aan op nat haar, laat ‘m kort inwerken en spoelt ‘m dan uit. Ik moet eerlijk toegeven dat mijn haar na het drogen wel wat meer klitten heeft dan dat ik apart een shampoo en conditioner gebruik. Het is daarna dus heel voorzichtig borstelen. Maar ondanks dat vind ik de shampoo toch fijn omdat hij mijn haar niet vet of zwaar maakt, maar juist luchtig en veel volume geeft. Het is een ideale shampoo voor als je haast hebt.

Repair masque (200 ml)
Als aanvulling op de cleanditioner is er ook een haarmasker voor optimale verzorging voor wederom beschadigd en chemisch behandeld haar. Het product bevat een hoge dosis keratine, die de haarstructuur repareert en het haar sterker en veerkrachtiger maakt.

Het haarmasker zit in een pot. Het is een witte substantie die je na het wassen van je haar aanbrengt, ongeveer 5 minuten laat intrekken en vervolgens uitspoelt. Ik gebruik het masker 1 tot 2 keer per week. Het is een fijn masker, maar mijn absolute favoriet blijft toch wel het haarmasker van L’Anza.

Aecosol Spray (300 ml)
Dit is één van de nieuwste stylingproducten van Royal Kis. Het is een pompspray die je haar verstevigt en glans geeft. De Aecosol Spray heeft een fijne verstuiving (non-aerosol, dus kleine hoeveelheden) die zorgt voor gelijkmatige verdeling over je haar. De spray maakt je haar daardoor niet nat of keihard. Het blijft droog, makkelijk in model te brengen (zelfs kneedbaar met je handen), geeft volume en zorgt dat je haar op z’n plek blijft ? Een heel fijn product en ook nog eens milieubewust doordat het zonder drijfgassen is. Ik gebruik dit product dagelijks, ik vind het zelfs fijner dan wax wat ik eigenlijk altijd gebruikte.

Meer over Royal Kis
Royal Kis is de nieuwste lijn van het kappersmerk Kis, wat focust op herstel van het haar van binnenuit. Van dit zelfde merk gebruik ik ook 1 keer per week de No-Yellow Shampoo. Echt een toppertje voor de blondines onder ons! Dit product haalt echt de geelheid uit je haar en zorgt voor die asblonde look!

Meer info over het merk of ook deze fijne producten aanschaffen? Dat kan via de website van Royal Kis.

Deel deze blog: