Totally zen met Germaine de Capuccini

Vorige week mocht deze lucky bastard weer een fijne gezichtsbehandeling van het Spaanse skincare en make-up merk Germaine de Capuccini ondergaan. Dit keer de Timexpert SRNS behandeling. Ik kan je alvast verklappen dat het een hele fijne ervaring was en ik ‘poezelig’ het pand in Tilburg weer verliet ?

Bij mijn bezoek aan Germaine de Capuccini had ik eerst een fijn gesprek met de lieve, gezellige Wanda. Over het merk, skincare en over de Timexpert SRNS behandeling die zij mij adviseerde. Deze behandeling richt zich op het optimaliseren van het anti-stressvermogen van de huid. Slaaptekort, medicijngebruik, stress, overmatige blootstelling aan de zon en luchtverontreiniging zijn allemaal stress-veroorzakende invloeden. Ook voor je huid dus. Zeker na je 30ste. Je huid wordt dan minder toegankelijk voor opname van werkstoffen.

Als er een disbalans is van binnen, dan zie je dat aan je uiterlijk van buiten. Je krijgt bijvoorbeeld pukkels, een vale, doffe huid en rimpeltjes. Timexpert SRNS pakt deze huidproblemen aan. Zowel met een gelaatsbehandeling als uitgebreide productlijn. De salon- en thuisproducten bevatten o.a. het Zink-Glycine complex.  Dit bestanddeel is zeg maar bekroond met de Nobelprijs van de cosmetica en beschermt je huid tegen stress en huidveroudering.

Na de uitleg over de Timexpert SRNS mocht ik op de stoel plaatsnemen. Van een diepe reiniging volgens de Kirei-methode -die Japanse krijgers vroeger ook ondergingen om te ontspannen na de jacht- tot aan een intensieve peeling. Mijn huid werd goed geactiveerd en klaargemaakt voor ontspanning met een gelaatsmassage. Een unieke ervaring. Een combinatie van een speciale koude lepel met de warme handen van Wanda ?

De combinatie van warm en koud zorgt voor een goede doorbloeding, vochtafdrijvende werking en daarnaast een aanspannend effect voor je huid. Mega lekker. Net als het rubbermasker wat daarop volgde. Hierna als finishing touch de verzorging van Timexpert en ik was weer heerlijk zen.

Ik heb echt genoten van de behandeling. Een combinatie van wellness en huidverbetering in één. De huid staat centraal, maar ontspannen en genieten hoort ook duidelijk bij deze behandeling. Mijn huid straalde, was mega zacht en goed gehydrateerd. Nog dagen erna!

Meer informatie over het merk, de Timexpert SRNS producten en eventuele salons bij jou in de buurt vind je op de website.

Deel deze blog: