Dior Vernis- limited edition

Dior Vernis heeft een aantal limited edition couturekleur nagellakken voor dit voorjaar. Het gaat om 4 verschillende lakjes met een gel glans. Het zijn 3 ton sur ton kleuren en 1 sprankelende paarse kleur.

Diorcharm 675 (koraalroze)
Deze kleur dekt al redelijk na één keer, maar ik breng sowieso altijd twee laagjes nagellak aan. Bij de eerste laag is het meer roze en bij de tweede laag wordt ie eigenlijk net iets meer oranje. Er zit een subtiel glittertje in.

Be Dior 976 (fuchsia)
Dit vind ik echt een mooie kleur! Ook weer vrijwel dekkend na één keer en wederom met een subtiel glittertje erin.

Lucky Dior 539 (koraalrood)
Deze kleur is officieel ‘koraalrood’, maar ik vind het echt meer roze (dat zie je niet zo goed op de foto). Een mooie, warme roze kleur. Ideaal om in de voorjaarsstemming te komen 🙂

Diorcelestial 891 (glinsterend paars)
Dit is de enige kleur die na één keer niet dekkend is, maar beetje doorzichtig. Die moet je zeker twee keer aanbrengen dus. Bij deze kleur zie je de glinsters echt heel goed!

Ik gebruikte de nagellakjes zonder de gel top coat. Normaal gesproken gebruik ik die wel voor een mooier effect en langere houdbaarheid. Maar omdat erbij stond dat het met ‘gel glans’ is, wilde ik het uittesten zonder top coat.  Deze nagellakjes van Dior Vernis lakken fijn, drogen snel en blijven bij mij (zonder top coat) ongeveer 5 dagen goed zitten (echt zonder butsjes!). Met een top coat waarschijnlijk wat langer. De nagellak heeft een fijn breed borsteltje waardoor je eigenlijk in één keer je nagel kunt lakken. Dat werkt lekker snel en voorkomt ook strepen. Mijn favoriet? De Diorcelestial!

Deze nagellak van Dior is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: