Shiseido Waso gezichtsmaskers

De klok ging vannacht een uurtje vooruit. Door dat ene uurtje minder slaap kun je er net wat vermoeider uitzien. Dat haal je binnen no-time in met een lekker gezichtsmasker. Ik testte er twee van de Shiseido Waso collectie.  Eén vond ik super fijn en bij de ander dacht ik: komt dit nog wel goed? Lees er snel meer over!

Beauty Sleeping Mask
Het Shiseido Waso Beauty Sleeping Mask is een intensief hydraterend masker. Je brengt de gelige substantie ’s avonds vlak voordat je naar bed gaat aan op een gereinigde huid. Het masker is op basis van yuzu citrus, vitamines A, C en E, en ruikt lekker fris. Het is bedoeling dat je een ruime laag op je gezicht aanbrengt. Het geeft een verkoelend effect door de gelachtige substantie. In het begin voelt het daardoor plakkerig aan, maar het trekt wel snel in. Je laat het masker dus gedurende de nacht z’n werk doen. De volgende ochtend word je wakker met een goed gehydrateerde, stralende huid. Een goed begin van de dag ?

Purifying Peel Off Mask
Het Shiseido Waso Purifying Peel Off Mask ontgift je huid: het verheldert en herstelt. Het is een hard roze substantie. Een beetje een stroperige pasta om aan te brengen. Je brengt een ruime hoeveelheid aan op je gereinigde huid. Het is vrij lastig om het masker van je handen af te krijgen dus ik maakte mij wel enigszins zorgen of ik het überhaupt wel van mijn gezicht zou krijgen.

Je laat het masker ongeveer 20 minuten op je gezicht zitten, totdat het masker niet meer plakkerig is. Je moet van te voren wel goed kijken hoe je het aanbrengt. Vooral je ogen, wenkbrauwen en haarlijn moet je vrijhouden. Maar verder moet je wel zorgen dat alle delen op elkaar aansluiten, zodat je het er uiteindelijk in één keer af kunt halen.

Zodra het masker helemaal droog is, kun je het eraf halen. Van boven naar beneden pel je het als het ware van je huid af. Dat lukt prima, maar het voelt alsof je tape langzaam van je gezicht haalt. Het doet echt ‘zeer’. Mijn huid was daarna rood en voelde trekkerig aan. Die ‘frisse huid met vernieuwde glans’ die Shiseido je met dit masker belooft, die had ik dus niet.

Geef mij maar het Beauty Sleeping Mask van Shiseido, ideaal zo’n masker waarmee je kunt slapen en het lijkt mij heerlijk verkoelend voor in de zomer!

De Shiseido Waso gezichtsmaskers zijn onder andere te koop via parfumerie Douglas.

Deel deze blog: